News Flash:

Antonia si Alex Velea, in mijlocul unui scandal. Cine este tanara care ii acuza ca au agresat-o in club?

30 Iulie 2021
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia velea

Antonia si Alex Velea sunt in mijlocul unui scandal de proportii. O tanara din Bucuresti sustine ca a fost victima violentei lor verbale si ca totul a fost la un pas de a se transforma intr-un mare scandal.

Antonia si Alex Velea sunt foarte retrasi atunci cand vine vorba de viata lor personala si nu lasa sa se stie mai mult despre ei decat ar trebui. Cei doi s-au logodit de curand si tocmai cand credeau ca au parte de liniste, un nou scandal vizeaza cuplul lor. O tanara din Bucuresti sustine ca a avut parte de o experienta cel putin ciudata cu cei doi in timp ce se afla intr-un club. Francesca a detaliat tot ce i s-a intamplat intr-un interviu pentru ciao.ro.

”Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit si Antonia, pe care eu o admiram. Dupa ea, la scurt timp, a venit si Alex Velea. Sarbatoritul este prieten si cu ei. La un moment dat, au inceput amandoi sa se uite insistent la mine si la prietena mea. Susoteau si radeau destul de evident. Era clar ca radeau de noi. Eu si prietena mea am incercat sa ignoram pentru ca nu voiam discutii. Dar lucrurile au continuat.  (...) Antonia si Alex Velea se uitau in continuare insistent si pana la urma am cedat si am vrut sa aflu ce se intampla. M-am dus si i-am intrebat ce se intampla, iar in acel moment amandoi mi-au aratat degetul mijlociu in gura, mimand sexul oral. I-am intrebat daca au o problema cu mine si daca ma cunosc. Am crezut ca ma confunda, sincera sa fiu. A venit Antonia spre mine, razand ironic,  si m-a intrebat daca fac sex anal. Dar intr-un mod trivial pe care nu vreau sa-l reproduc. Ca pe strada s-a exprimat.”

Intreg interviul il gasesti aici.


aici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005945 (s)