News Flash:

Antonia plateste pensie alimentara pentru fetita ei. Cat scoate lunar artista din buzunar?

26 Octombrie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Acum 7 ani, Antonia punea capat mariajului cu Vicenzo Castellano. Divortul artistei nu a fost unul deloc usor, Antonia fiind numita de multe ori artista cu cel mai lung divort din showbizz. Asteptarea a meritat pentru ca acum artista a reusit sa puna capat si in acte mariajului cu tatal Mayei. Chiar daca pandemia nu i-a permis sa fie mereu aproape de micuta ei, Antonia a vorbit zilnic cu Maya si de fiecare data cand a avut ocazia a vizitat-o.

Una dintre problemele care s-au ridicat in urma divortului a fost cea legata de custodia Mayei si, in timp ce divortul s-a intins pe ani de zile, cei doi fosti parteneri au fost foarte hotarati cand a venit vorba de soarta celei mici. ”Am stabilit sa petreaca timp si la mine in Romania, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viata ei, mai putin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicatii impuse de pandemie, si a fost unul dintre momentele extrem de grele, in care am suferit enorm. De regula, isi face ziua de nastere in Italia, asa ca si anul acesta voi fi acolo alaturi de ea”, a declarat artista.

iubita lui Alex Velea este nevoita sa plateasca o suma destul de mare pentru pensia alimentara a Mayei. Sunt foarte putini oameni care stiau acest lucru, dar abia acum s-a aflat. Este vorba despre 600 de euro, pe care ii da lunar pentru cresterea fiicei sale si a lui Vincenzo Castellano. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005659 (s)