News Flash:

Adriana Trandafir, tinta glumelor la Asia Express. Echipele si-au batut joc de ea dupa ce a castigat imunitatea

26 Octombrie 2021
744 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Trandafir

Adriana Trandafir si Maria Speranta au fost, la inceput, unele dintre cele mai apreciate concurente. In special Adriana care i-a uimit pe toti cu motivatia lor. Acum, cele doua au ajuns deja in etapa a sasea de concurs si au reusit sa isi faca cativa dusmani. Adriana s-a suparat de fiecare data cand cineva a nominalizat-o si nici nu i-a picat bine cand Zarug i-a tinut morala la careu. 

Adriana Trandafir a reusit in prima etapa din Georgia sa puna mana pe mult ravnita imunitate. Desi proba nu a fost deloc una usoara, Adriana demonstrat ca acolo unde este vointa se poate orice. Adriana Trandafir si fiica ei s-au luptat cu doua dintre cele mai puternice echipe: cu Lidia si sora ei si familia Petre. Cele doua nu s-au asteptat nicio secunda ca vor merge la hotel si se vor relaxa. Atunci cand Adriana Trandafir si-a auzit numele cand s-a strigat imunitatea, colegii ei au fost uimiti. Actrita a avut o reactie ciudata si parea ca nu se bucura ca a castigat ei, ci se bucura ca au pierdut altii.

Lidia Buble a mers in emisiune la Emi si la Cuza. Pentru cei care nu au urmarit formatul, exista o roata care are anumite provocari pentru invitati. De data asta, roata a fost dura cu Lidia si a provocat-o sa fie sincera. Lidia a extras provocarea cu numarul 4. 
Artista a trebuit sa spuna care este echipa care ii este cea mai antipatica din acest sezon.
”Este foarte simplu. O sa fiu foarte sincera cum sunt de obicei. N-am avut deloc chimie cu Adriana si Maria. Maria imi era draga, dar pentru ca era in echipa cu Adriana, tindea sa fie usor rauta. Nu intotdeauna. Am avut faze cand ne-am si ajutat. Cand iei o echipa, o iei la pachet. Cu ele nu am avut chimie.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005979 (s)