News Flash:

ANL construieste patru blocuri cu 88 de apartamente pentru tineri, langa Timisoara

7 Septembrie 2018
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
anl

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi in localitatea Giroc, din judetul Timis, patru blocuri in care vor fi realizate 88 de apartamente, jumatate fiind destinate tinerilor, iar restul angajatilor din Ministerul Apararii Nationale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Judetean Timis, joi, la sediul institutiei, presedintele CJ Timis, Calin Dobra, si directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), au semnat un contract privind construirea, in localitatea Giroc, aflata langa Timisoara, a 88 de apartamente. Blocurile vor fi realizate pe un teren pus la dispozitie de CJ Timis, iar jumatate din locuinte vor reveni angajatilor din Ministerul Apararii Nationale.

“Astazi (joi – n.r.) a fost semnat contractul pentru executia lucrarilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente, la Giroc. Investitia se va realiza prin Agentia Nationala pentru Locuinte, Consiliului Judetean Timis revenindu-i sarcina de a pune la dispozitie terenul si de a asigura toate utilitatile necesare. Jumatate din unitatile locative vor reveni Ministerului Apararii Nationale, iar restul vor fi inchiriate de tineri din Timis”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Investitia are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de incepere a lucrarilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie a acestui an, potrivit reprezentantilor CJ Timis.


“O alta veste buna pentru judetul nostru este ca vor fi reluate lucrarile la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Aceasta investitie presupune constructia a 60 de apartamente, destinate inchirierii de catre tineri din aceasta localitate. Constructia este in prezent in stadiul de 65%”, a mai afirmat Calin Dobra. Termenul de finalizare este de sapte luni de la ordinul de reluare a lucrarilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006270 (s)