News Flash:

Angajare suspecta la Spitalul Judetean Timisoara. Sefa Biroului Personal participa la concursul pentru un post de psiholog

22 Iulie 2021
883 Vizualizari | 0 Comentarii
spital tm

Un concurs de angajare de la Spitalul Judetean i-a atras atentia unui cetatean, care spune ca are suspiciuni ca acesta ar fi aranjat. Sefa de la Personal s-a inscris pentru un post de psiholog la Centrul de Hemodializa, iar documentul care spune ca a trecut de proba dosarelor este semnat chiar de o subalterna. Asta in timp ce directorul de la Judetean spune ca biroul condus de ea nu are treaba cu concursurile...
 
 
Spitalul Judetean Timisoara organizeaza un concurs de angajare pe mai multe posturi: ingrijitoare, infirmiere, asistente medicale, liftier si psiholog clinician la Centrul de Hemodializa. Anuntul a fost publicat in 5 iulie si este semnat de directorul institutiei sanitare, Raul Patrascu, iar candidatii au fost pusi sa duca dosarele de concurs la Serviciul Resurse Umane, Normale, Organizare, Salarizare (RUNOS) din spital.

Miercuri au fost publicate primele rezultate si s-a aflat numele celor admisi la proba dosarelor, care merg mai departe la proba scrisa din 28 iulie. Un cititor Tion spune ca, de fapt, concursul pentru un post este cu dedicatie, dupa ce chiar sefa de la Personal s-a inscris si a trecut de prima proba.

„Cum este posibil ca sefa de Birou Personal/Resurse Umane din cadrul Spitalului Judetean Timisoara sa isi creeze post de psiholog in cadrul Centrului de Hemodializa, sa candideze pe acest post din pozitie de sef Serviciu Birou Resurse Umane, probabil sa isi compuna singura «subiectele de examen», iar la final sa se evalueze si, bineinteles, sa se declare castigatoare. In 21 iulie s-a anuntat rezultatul concursului de dosare, sigur ca sefa Biroului Personal s-a declarat admisa, iar acum «se pregateste» de examenul scris”, ne-a scris cititorul nostru.

Pentru postul de psiholog clinician practicant de la Centrul de Hemodializa s-au inscris, de fapt, cinci candidati, iar patru au trecut de proba dosarelor. Pe lista este intr-adevar si Geanina Mihaela Bodislav, sefa Biroului Personal/Resurse Umane de la Spitalul Judetean, una dintre cele doua structuri din componenta Serviciului RUNOS.

Documentul „Borderou selectie dosare pentru candidati”, care cuprinde numele celor admisi la prima proba, este semnat de secretarul Comisiei centrale, Seiler Felicia. Potrivit site-ului Spitalului Judetean Timisoara, Seiler Felicia este subalterna Geaninei Bodislav, fiind economist gr. I in cadrul Biroului Personal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006442 (s)