News Flash:

Timisoara, orasul in care s-au scumpit cel mai putin locuintele in ultima luna

22 Iulie 2021
457 Vizualizari | 0 Comentarii
locuinte timisoara

La fel ca in cele trei luni anterioare, preturile apartamentelor noi si vechi scoase la vanzare in Romania s-au mentinut pe un curs ascendent si in iunie 2021.

Potrivit Imobiliare.ro, toate marile orase monitorizate constant de portal au inregistrat majorari ale valorilor medii de listare pentru acest gen de proprietati, cea mai mica marja de crestere fiind consemnata in Timisoara, iar cea mai mare, in Bucuresti.

Raportat la segmente de piata, in Brasov si Bucuresti variatii mai semnificative au avut loc in cazul apartamentelor din blocurile vechi, in vreme ce, in restul oraselor, locuintele nou-construite s-au apreciat mai mult.

In Capitala, cea mai semnificativa marja de crestere a fost consemnata pe segmentul apartamentelor din blocurile vechi.

Potrivit imobiliare.ro, in Timisoara, valoarea medie de listare a unui apartament a crescut cu 0,3% pe parcursul lui iunie, de la 1.335 la 1.339 de euro pe metru patrat util. Pe segmentul locuintelor vechi disponibile spre vanzare pe piata timisoreana a fost consemnata o evolutie usor negativa, respectiv o scadere de 0,1% a preturilor, de la 1.335 la 1.334 de euro pe metru patrat.

Unitatile locative nou-construite, pe de alta parte, au inregistrat un avans de 1,5%, de la 1.335 la 1.355 de euro pe metru patrat util.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)