News Flash:

Jean-Claude Van Damme a venit in Romania. Celebrul actor s-a distrat de minune pe manele

21 Iulie 2021
598 Vizualizari | 0 Comentarii
jean claude1

Jean-Claude Van Damme, actorul care a scris istorie cu productiile in care a jucat a ajuns pe plai mioritic. Van Damme nu este la prima sa vizit[ ]n Romania, dar se pare ca de data asta s-a simtit mai bine ca niciodata.

Actorul Jean Claude Van Damme stie sa imbine utilul cu placutul. Aflat in tara noastra in scop de afaceri, actorul nu a putut da cu piciorul ocaziei de a se distra si cum romanii sunt cunoscuti pentru spiritul petrecaret, Jean-Claude s-a asigurat ca are compania perfecta. Actorul cunoscut pentru filmele sale de actiune s-a distrat copios in Centrul Vechi al capitalei, asta dupa ce cu cateva momente inainte luase cina intr-un cunoscut restaurant de lux.

Aflat in punctul zero al distractiei, simpla prezenta a lui Jean-Claude a facut atmosfera. In jurul actorului s-a adunat instant zeci de oameni care au fost petrecut si au scandat numele acestuia minute in sir. Van Damme a facut senzatie si inainte de a ajunge in mijlocul petrecaretilor. 

Actorul a decis sa se plimbe cu taxiul si, sirprinzator sau nu, Van Damme a ajuns intr-o masina in care manelele rasunau la maxim. Usor crispat la inceput din cauza neintelegerii limbii, Jean-Claude nu a avut nevoie de prea mult timp pana a se da pe brazda. Ritmurile orientale l-au cucerit pe actor, iar imaginile si filmuletele postate pe Instagram au devenit instant virale.

Galerie Foto

jean_claude
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006161 (s)