News Flash:

Andrei Duban si-a ingrijorat fanii cu cea mai recenta aparitie. Ce s-a intamplat cu actorul? ”Slabanogule”

22 Octombrie 2021
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Andrei Duban

Andrei Duban a pus piciorul in prag si a spus ca asa nu se mai poate. Actorul a decis ca este timpul sa faca o schimbare radicala in viata lui, asa ca s-a pus pe treaba. Duban a vrut sa slabeasca si a ales metoda cea mai la indemana si cea mai rapida atunci cand vine vorba de vederea rezultatelor.

Andrei Duban a ajuns pe masa de operatie si a decis sa recurga la micsorarea stomacului. Inainte de aceasta interventie, Duban cantarea 104 kilograme, iar acum, la scurt timp dupa operatie este de nerecunoscut. Actorul a reusit sa slabeasca 26 de kilograme si nu are de gand sa se opreasca aici.

”Am slabit 13 kilograme intr-o luna.. Mi-am taiat stomacul, se numeste bariatrie. Eu am intrat marti in clinica, iar vineri am iesit linistit… Pot sa mananc ce vreau, dar nu cat vreau. Iau si vitamine. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. In momentul in care a vazut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Iti creste increderea in tine”.

Andreu Duban a decis sa se opereze din doua considerente: cel al aspectului fizic si cel al sanatatii. Ce-i drept, medicul la care a mers in vizita a jucat cel mai important rol. Aceasta i-a spus actorului ca daca nu trece cat mai repede la fapte, deznodamantul s-ar putea sa fie tragic, mai ales ca era in prima grupa de obezitate.

”Luam si pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Ma rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia sa mi se regleze tensiunea ca sa ma pot opera. Medicul mi-a spus ca sunt in prima clasa de obezitate. Mi-am dat restart la viata. Si acum, la 7 luni de la operatie, trebuie sa-mi pun in farfurie o bucatica de ceva si trei frunze de altceva, pentru ca ma satur. Analizele sunt bune”, a declarat Duban la Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005844 (s)