News Flash:

Andrei Chiliman a fost RETINUT!

19 Iunie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei chiliman
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost retinut, joi seara, de procurorii DNA, dupa mai mult de patru ore de audieri, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, cauza in care este cercetat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.
UPDATE: Primarul Chiliman si consilierul Ion Brad, scosi incatusati de la DNA, dupa opt ore de audieri
Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost scos in catuse, joi seara, din sediul DNA Ploiesti, dupa aproximativ opt ore de audieri, alaturi de edil fiind scos si consilierul local Ion Brad, ambii fiind acuzati de constituire de grup infractional si trafic de influenta.
La iesirea din sediul DNA Ploiesti, Chiliman a spus ca nu comenteaza ”in niciun fel” acuzatiile aduse de procurori.
Totodata, intrebat daca i s-au cerut bani pentru PNL, Chiliman a raspuns negativ.
Chiliman si Brad vor fi dusi la Campina, in arestul Politiei Judetene Prahova, urmand ca vineri sa fie prezentanti instantei supreme cu propunere de arestare preventiva.
La ora transmiterii acestei stiri, la sediul DNA Ploiesti sunt in continuare audiati fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si consilierul personal al primarului, Ioana Costescu.
UPDATE - Surse judiciare au declarat ca pe numele primarului Andrei Chiliman a fost emisa, la ora 20.10, ordonanta de retinere pentru 24 de ore, sub acuzatia de trafic de influenta.
La ora transmiterii acestei stiri, la DNA Ploiesti mai sunt audiati consilierul local Ion Brad si Ioana Costescu, aceasta fiind consilierul personal al primarului Chiliman.
Ioana Costescu a fost adusa la sediul DNA Ploiesti, joi seara, cu o masina a Ministerului Administratiei si Internelor. Anterior, la Ploiesti fusese adus si consilierul Ion Brad de la Consiliul Local sector 1.
UPDATE Andrei Chiliman a fost adus la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat
Andrei Chiliman a fost adus la DNA Ploiesti, in jurul orei 15.50, cu o duba a Jandarmeriei, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006253 (s)