News Flash:

Cinci persoane retinute la Timisoara in dosarul de trafic de persoane. Membrul DJ Project, sub control judiciar

19 Iunie 2015
2181 Vizualizari | 1 Comentarii
Paul Manzu
Cinci persoane, intre care un politist, au fost retinute, joi seara, de DIICOT Timisoara, in dosarul de trafic de persoane in care au fost identificate peste 25 de victime minore, in timp ce alti sapte suspecti au fost pusi sub control judiciar, printre acestia fiind si membrul DJ Project.
Procurorul-sef al DIICOT Timisoara, Mircea Andres, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX ca s-au incheiat audierile in dosarul de trafic de persoane, iar cinci persoane au fost retinute, in timp ce alte sapte au fost puse sub control judiciar.
Printre persoanele retinute se numara liderul gruparii, Paul Manzu, precum si Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte Nastase, actuala sotie a lui Ilie Nastase, dar si politistul Ovidiu Gatan, de la Sectia 1 Timisoara.
Conform sursei citate, printre cele sapte persoane cercetate sub control judiciar se afla judecatorul Nicolae Aurel Tomus, de la Judecatoria Timisoara, si DJ Gino Manzotti de la DJ Project.
Procurorii DIICOT au facut, joi dimineata, 11 perchezitii in judetele Timis si Arad, intr-un dosar de trafic de persoane, printre cei vizati fiind un membru al trupei DJ Project, un politist, dar si mai multi lideri ai lumii interlope din Timisoara.
Surse judiciare declarau ca suspectii plasau tinere, unele minore, unor clienti dispusi sa plateasca pentru a intretine relatii sexuale cu acestea. Reteaua era condusa de Paul Vasile Manzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timisoara, la vila caruia aveau loc intalnirile intre fete si clienti. Fetele erau filmate in timp ce intretineau relatii sexuale cu clientii, iar daca acestea refuzau pe viitor sa se supuna, erau amenintate ca imaginile video vor fi trimise parintilor lor.
Sursele citate mai spuneau ca vizat de perchezitii este si Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte Nastase, sotia lui Ilie Nastase.
Oamenii legii au facut o perchezitie si la locuinta politistului Ovidiu Gatan, de la Sectia 1 Politie Timisoara, care in anul 2013 a mai fost implicat intr-un scandal, dupa ce un barbat l-a acuzat ca l-a batut.
De asemenea, a fost perchezitionata si locuinta lui DJ Gino Manzotti, component al trupei DJ Project, sursele judiciare spunand ca Ovidiu Gatan si DJ Gino Manzotti sunt cercetati pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate despre care beneficiarul stia ca este victima traficului de persoane.
In total, peste 25 de persoane au fost duse la audieri, intre acestea si un avocat si un judecator, ambii din Timisoara, dar si mai multi oameni de afaceri care ar fi beneficiat de serviciile fetelor. Mediafax.ro

paul manzu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

legindi constantin  | #909
TOPUS ESTE NUMAI UNU DIN CARACATITA JUSTITIEI TIMIS SINT FOARTE BINE ORGANIZATI EU M-AM LOVIT DE EI DIN BANII MEI UMLA LA PROSTITUATE CHIAR CEL CE TREBUIE SA APERE MINORI
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005123 (s)