News Flash:

Conducere noua la Consiliul Judetean Hunedoara

17 Iunie 2015
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Nicolae David
Noul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara este Adrian Nicolae David (PNL), iar noul vicepresedinte este Vetuta Stanescu, cei doi fiind alesi in functii miercuri, prin votul consilierilor judeteni, cu exceptia celor de la PSD si UNPR care au refuzat sa-si exprime acest drept. 
Cei doi au fost singurii candidati propusi pentru functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte ai CJ Hunedoara, la 33 de ani Adrian David fiind cel mai tanar presedinte din istoria institutiei administrative, in timp ce Vetuta Stanescu este prima femeie care a reusit sa ajunga pe un astfel de post de conducere, dupa anul 1990. 
'Discutam de un mandat de un an de zile, in care ne pregatim sa tragem concluziile ultimilor patru ani. Va fi un an destul de dificil, in care avem de incheiat proiecte de mare importanta pentru judetul Hunedoara', a declarat, imediat dupa alegeri, noul presedinte al CJ Hunedoara, Adrian David. 
El si-a manifestat increderea in echipa cu care va lucra la CJ Hunedoara, apreciind ca in paralel cu finalizarea unor proiecte incepute este necesara si dezvoltarea altora noi, pe noul exercitiu financiar al Uniunii Europene. 

Noul presedinte Adrian David il inlocuieste in functie pe Mircea Ioan Molot (PNL), demis de la conducerea CJ Hunedoara dupa ce a fost declarat incompatibil la sesizarea Agentiei Nationale de Integritate (ANI), dar si anchetat de procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie. 
De asemenea, consilierii au ales-o in functia de vicepresedinte al CJ Hunedoara pe Vetuta Stanescu (PNL). Ea il inlocuieste in functie pe fostul vicepresedinte Tiberiu Balint, care a demisionat dupa ce impotriva sa procurorii DNA au deschis o ancheta. 
Adrian David are 33 de ani si a fost ales consilier judetean in anul 2012 din partea UNPR, in toamna anului trecut el parasind acest partid si inscriindu-se in PNL. Este absolvent al Facultatii de Drept din Oradea si al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, unde urmeaza si un doctorat in Finantele Intreprinderii. Este casatorit si tatal unui copil, iar din anul 2004 a lucrat ca asistent universitar la Universitatea din Petrosani. 
Vetuta Stanescu a fost aleasa consilier judetean in anul 2012 din partea PNL si a indeplinit pana acum functia de director economic al Spitalului Judetean de Urgenta Deva. AGERPRES

vetuta stanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006416 (s)