News Flash:

Andra are de cand sa renunte la cariera muzicala. Ce spune sotia lui Maruta despre reorientarea catre o alta profesie

18 Mai 2022
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Fara doar si poate, Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Aceasta se poate lauda cu o comunitate impresionanta de fani, dar si cu zeci de hituri care au adunat, de-a lungul timpului, milioane de vizualizari. Artista se pregateste sa lanseze piesa noua, dar asta nu inseamna ca, din cand in cand, nu se gandeste la momentul retragerii din lumina reflectoarelor.

Andra se bucura de succes mai mult ca niciodata. Pe langa piesele si colaborarile de zeci de milioane, vedeta bifeaza si multe proiecte TV de mare anvergura. Totusi, desi este pe lista celor mai bune voci de la noi din tara, Andra nu a intentionat niciodata sa ajunga cantareata. Cea mai mare dorinta a ei a fost aceea de a deveni profesoara de canto. Artista nu a renuntat nici acum la acest vis si spera ca va putea sa-l materializeze atunci cand se va retrage din muzica.

„Acum am posibilitatea ca intr-o zi sa ma pot dedica si laturii pedagogice. Stiu ca acest moment va veni si ma gandesc cu bucurie la viitorii mei elevi, carora vreau sa le transmit pasiunea mea pentru muzica.", spunea Andra cand a absolvit facultatea

Andra este genul de artista care tine non-stop legatura cu fanii ei. Este foarte activa pe toate platformele de social media, dar se pare ca TikTok-ul este reteaua ei preferata de socializare. Daca pe Facebook si pe Instagram are postari mai ”serioase”, ei bine, pe TikTok le arata fanilor ei o alta fata. Artista posteaza o multime de filmulete amuzante, in care apare atat singura, cat si alaturi de copiii ei. Uneori reface provocari virale, iar cei care o urmaresc acolo se amuza copios. Nu este de mirare ca are clipuri care au depasit si trei milioane de vizualizari intr-o singura zi. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005144 (s)