News Flash:

Ce spune Smiley despre o posibila participare la „Asia Express”, acum ca Gina Pistol nu mai este in cartile emisiunii

17 Mai 2022
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley este cea mai apropiata persoana de inside-urile de la Asia Express. Iubitul Ginei Pistol a primit de foarte multe ori intrebarea daca este tentat sa participe la showul de pe Antena 1. Smiley nu a mai vrut sa pastreze suspansul, asa ca le-a oferit fanilor cel mai sincer raspuns.

Smiley si Gina Pistol se bucura din plin de perioada petrecuta alaturi de micuta lor. Gina Pistol este o figura emblematica atunci cand vine vorba de Asia Express. Iubita lui Smiley nu a mai plecat anul acesta pe Drumul Imparatilor si i-a cedat locul Irinei Fodor. De acasa, competitia se vede si se simte diferit, dar asta nu inseamna ca Gina nu si-a putut face deja o parere despre toate echipele. Si, ca orice fan, Gina are deja preferatii ei.

La randul lui, Smiley este ocupat cu proiectele pe care le are la PRO TV, iar cand ajunge acasa, se dedica in totalitate micutei Josephine. Artistul primeste zilnic intrebari legate de programul sau si de planurile de viitor. Avand in vedere ca sta in casa cu prezentatoarea de la Asia Express, Smiley a fost intrebat de foarte multe ori cand are de gand sa participe la emisiune. Artistul nu a stat prea mult pe ganduri si, pe langa faptul ca nu stie cu cine ar putea face echipa, acesta a raspuns ferm pentru toti curiosii:

”Probabil niciodata!”

Spre deosebire de Smiley, Gina s-a uitat mereu la Asia Express si a avut intotdeauna concurenti preferati, mai ales in sezonul trecut cand nu a mai prezentat ea. „Mi-e greu. Imi plac toate. Imi plac mai putin cei pe care nu ii cunosc deloc. Pe multi dintre ei ii stiu de ani de zile. Natanticu a fost colegul meu la ”Serviciul Roman de Comedie”. In acest momentul sunt fanului numarul 1 al Elwirei”, a spus Gina Pistol. Si era cumva de asteptat, mai ales ca Elwira tine mereu pasul cu sotul ei, Mihai si aproape ca nu a existat etapa fara ca ei sa nu ajunga pe primele locuri”, spunea Gina cu ceva timp in urma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007308 (s)