News Flash:

Dan Capatos a facut-o praf pe Gina Pistol. „Imi datoreaza mie celebritatea”

17 Mai 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la noi. Dan are o cariera de zeci de ani in televiziune, iar prin fata lui s-au perindat fel si fel de categorii sociale. Inainte sa decida sa apara pe sticla, Dan Capatos a lucrat la cea mai importanta revista pentru barbati, la Playboy. Acolo, Dan s-a intalnit cu multe situatii, care mai de care mai ciudate, dar a lansat si multe vedete carora nu ezita sa le bata obrazul.

Gina Pistol a avut norocul sa-l intalneasca pe Dan Capatos la momentul potrivit. Ajunsa la Capitala, blondina a decis sa abordeze calea mai usoara a lucrurilor si, cum la acea vreme social media nu era o rampa buna de lansare, Gina a decis sa pozeze pentru Playboy. Castingul nu a fost deloc usor, iar concurenta era destul de mare. In juriu se afla si Florin Calinescu care in locul Ginei, ar fi preferat pe oricine era mai dezinvolta si mai provocatoare.

Spre norocul Ginei, cel care a vrut-o neaparat pe coperta a fost chiar directorul revistei Playboy. Tot acesta este si cel care a declarat recent cum a decurs intreg episodul Ginei la Playboy, dar si ce bani a incasat vedeta pentru ca a renuntat la haine. Un alt aspect foarte interesant este faptul ca Gina faceau asta pe vremea cand Smiley avea 17 si, cel mai probabil, nici nu auzise de ea.

„Cosmina Pasarin era foarte ceruta, era al patrulea sau al cincilea pictorial cu ea. Nicoleta Luciu si Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, cum era conceptul in America. (…) Ele, la modul real, datoreaza notorietatea Playboy-ului (…)', a spus Capatos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006351 (s)