News Flash:

Ioana Ginghina s-a iubit un an cu Cove fara ca nimeni sa stie. „Nu ne-am certat niciodata”

17 Mai 2022
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana

Ioana Ginghina este plina de surprize. Invitata recent in podcastul lui Catalin Maruta, actrita a recunoscut ca dupa ce s-a despartit de Alexandru Papadopol a avut mai mult relatii, printre care si cu Gabriel Covesanu.

Ioana Ginghina s-a iubit cu Cove si nu a spus la nimeni. Cei doi au lucrat mult timp impreuna, mai ales la teatru si tot acolo se pare ca inceput si idila lor. Din pacate, nu a durat prea mult, iar diferenta de opinii si-a spus cuvant. Actorii s-au despartit in termeni amiabili si au ramas prieteni, in continuare.

”Nu ne-am certat niciodata, a fost o intelegere din aia 100%. Era colegul meu de la teatru. (...) Relatia a fost un an de zile. Mi-am facut bagajele si am plecat acasa. I-am zis ca nu merge, nu stiu ce. Nu stateam in aceeasi casa, dar na, mai aveam cateva lucruri pe la el”, a mai spus actrita.

Intre timp, actrita l-a cunoscut pe actual ei iubit, Cristi Pitulice, printr-o intamplare fericita si prin intermediul unor prieteni comuni. Ioana avea nevoie de serviciile afacerii pe care o detine Cristi si, astfel, dupa mai multe conversatii au ajuns sa realizeze ca se plac.

„La nunta, nu vor exista pregatiri pentru ca va fi totul intr-o zi, poate la un simplu gratar. Nu rochie, nu petrecere cu spatiu inchiriat, nimic din toate astea. Daca ne hotaram, o facem si maine, am avut doua nunti nu ma mai pasioneaza sa fac pregatiri si sa cheltuiesc bani pe eveniment. Nunta restransa nu era gandita din cauza pandemiei, ci pentru ca pur si simplu asa ne dorim, sa fim doar cu cei foarte apropiati. Chiar as vrea sa fie o zi frumoasa si deloc complicata, fara mari responsabilitati, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004723 (s)