News Flash:

Alexia Eram, fiica Andreei Esca si-a speriat fanii cu cel mai recent anunt pe care l-a facut. ”M-am testat si... ”

24 Septembrie 2021
533 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Eram

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete au fost lovite de Coronavirus. In timp ce unele deja s-au vindecat, altele povestesc experienta lor neplacuta pe Instagram cu fanii.


Coronavirusul nu da semne ca ar vrea sa plece de la noi din tara. Aproape ca nu exista artist care sa nu fi trecut prin experienta asta sau sa nu fi avut in anturajul lui o persoana care a fost infectata la un moment dat cu Covid-19. Dupa ce Theo Rose zilele trecute ca are avut Coronavirus si le-a povestit urmaritorilor cum se manifesta aceasta boala in cazul ei, acum a venit timpul unei alte vedete sa isi informeze fanii cu privire la starea ei de sanatate.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca a fost o prezenta constanta la evenimentele din ultima perioada si cum majoritatea apropiatilor ei au incept sa aiba simptome specifice Covidului, aceasta nu a stat prea mult pe ganduri si a decis sa se testeze.  Alexia Eram isi va tine la curent, cel mai probabil, admiratorii in ceea ce priveste starea ei de sanatate, care in momentul de fata este una nu foarte buna.

„Dragii mei, am racit intr-un hal! Nu mai pot! Stati linistiti, nu am COVID, m-am testat! Nu pot sa resapir. Degeaba ma machiez in timpul zilei pentru ca oricum mi se ia tot fondul de ten de pe nas. Nu stiu, cred ca schimbarea asta de temperaturi, nu imi explic, dar nu mai pot”, a zis Alexia Eram, pe Story. Cei care o urmaresc sunt alaturi de ea si i-au transmis toate gandurile lor bune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006693 (s)