News Flash:

Accidentul de microbuz de la mina Slanic Prahova: Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala. Din cei 25 de turisti straini transportati la spital, au ramas internati 17

2 Aprilie 2018
869 Vizualizari | 0 Comentarii
download 3

Politistii din Prahova au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in cazul accidentului de microbuz care s-a rasturnat in mina Slanic, in timp ce transporta turisti israelieni la Salina. Din cei 25 de turisti dusi la spital, luni mai sunt internati 17, intre care 10 copii.
Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala in cazul accidentului de microbuz rasturnat, duminica, in timp ce transporta in subteran turisti israelieni.

“A fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dosar preluat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Noi am sesizat si OPC, ITM, ISCTR, in vederea efectuarii de cercetari, conform competentelor fiecarei institutii”, a spus Brezeanu.

Reprezentantul Politiei Prahova a mai spus ca, in urma primelor cercetari, cauza accidentului ar neadaptarea vitezei la conditiile de drum, intr-o curba periculoasa la dreapta.
Potrivit directorului Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Marius Niculescu, din cei 25 de turisti transportati duminica la spital, luni mai erau internati 17, dintre care 10 copii si 7 adulti, acestia suferind diverse traumatisme si contuzii.

Un microbuz care transporta turisti israelieni in salina Unirea din Slanic, judetul Prahova, s-a rasturnat, duminica. Directorul Minei Slanic, Anghel Belea, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca microbuzul s-a rasturnat pe traseul care leaga suprafata de Mina Unirea, in tunel, toti turistii fiind scosi din vehicul de personalul Salinei si dusi la zona de imbarcare, unde au fost, initial, evaluati de medici, apoi dusi la spital.


slanic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006502 (s)