News Flash:

Mesajul presedintelui Iohannis, de Pastele Catolic si Duminica Floriilor

1 Aprilie 2018
911 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis1

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis, duminica dimineata, mesaje cu ocazia Pastelui catolic si a Duminicii Floriilor.
”Tuturor celor care sarbatoresc astazi Pastele, le doresc sa intampine Invierea Domnului cu bucurie si liniste sufleteasca. Cristos a Inviat! Un gand bun se indreapta si spre cei care sarbatoresc in aceasta zi Duminica Floriilor, alaturi de un calduros <La multi ani!> celor care isi serbeaza onomastica”, a transmis Klaus Iohannis pe Facebook.

Mesaj pentru Pastele Catolic si Duminica Floriilor a avut si premierul Viorica Dancila.

”Astazi (duminica - n.r.) este o zi cu dubla semnificatie pentru crestinatate: Pastele catolic si Duminica Floriilor pentru crestinii ortodocsi. Tuturor romanilor care celebreaza aceste sarbatori le urez sanatate, liniste si sa se bucure alaturi de familie si de toti cei dragi de spiritul sfant al acestei zile!”, a declarat premierul Viorica Dancila, potrivit unui comunicat de presa remis MEDIAFAX.
Dragnea: Sfintele sarbatori sa ne faca mai buni si mai apropiati unii de altii!

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: ”In zi de mare sarbatoare pentru crestinatate, Pastele Catolic si Floriile, doresc liniste, sanatate si impacare tuturor celor care celebreaza astazi aceasta zi sfanta. Sfintele sarbatori sa ne faca mai buni si mai apropiati unii de altii! Un gand bun si cald, tuturor! Sarbatori fericite impreuna!”.

Tariceanu: Cristos a Inviat! si La multi ani!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: ”Crestinilor care serbeaza astazi Invierea Domnului le doresc Sarbatori Pascale fericite, pace si bucurie. Cristos a Inviat! Totodata, de sarbatoarea Floriilor, le urez tuturor celor care isi sarbatoresc numele multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si un sincer <La multi ani!>”.

Orban: Va doresc tuturor sarbatori pline de caldura si bucuria pe care le puteti regasi doar in familie!

Presedintele PNL, Ludovid Orban: ”Ziua de astazi este una plina de semnificatii pentru toti crestinii. Celor care sarbatoresc Invierea Domnului le spun “Hristos a inviat!”, iar celor care sarbatoresc Duminica Floriilor le transmit un sincer “La multi ani!” Va doresc tuturor sarbatori pline de caldura si bucuria pe care le puteti regasi doar in familie!”.

Basescu: La multi ani!

Presedintele PMP, Traian Basescu: ”La multi ani celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!”.

Fifor: Sa fim cu totii mai uniti, mai buni, mai solidari si mai increzatori!

Ministrul Apararii, Mihai Fifor: ”In aceasta sfanta zi de duminica, doresc sa transmit, din toata inima, urari de sanatate, pace sufleteasca si impliniri catre toti credinciosii ortodocsi care sarbatoresc Floriile si deopotriva catre credinciosii romano-catolici si protestanti, care serbeaza Pastele. Sa fim cu totii mai uniti, mai buni, mai solidari si mai increzatori! Tuturor celor care serbeaza ziua onomastica astazi, Duminica Floriilor sa va aduca impliniri si speranta in suflet. La multi ani! Gandurile mele se indreapta negresit si catre cei pe care aceasta zi de sarbatoare ii gaseste departe de familie si cei dragi, militarii nostri romani aflati in operatii si misiuni in afara granitelor tarii, in Afganistan, in Kosovo, dar si in multe alte locuri unde este nevoie de prezenta, experienta si profesonalismul lor. Ei sunt un adevarat exemplu de statornicie in credinta, datorie si respect fata de lucrurile cele mai sfinte pe care le avem noi ca romani!”.

Daea: Duminica Floriilor este una din cele mai frumoase sarbatori crestine care vesteste Pastele

Ministrul Agriculrutii, Petre Daea: ”Duminica Floriilor este una din cele mai frumoase sarbatori crestine care vesteste Pastele, rememorand intrarea lui Iisus in Ierusalim. Cu acest prilej urez ”La multi ani” tuturor celor care poarta nume de flori. Sa aveti succes, fericire si prosperitate!”.

Gavrilescu: Duminica aceasta inseamna atat de mult pentru sufletele noastre

MInistrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, vicepremier: ”Cu prilejul Floriilor, va doresc celor care va sarbatoriti onomastica sa aveti parte de sanatate si bucurii, alaturi de cei dragi! Si pentru ca Duminica aceasta inseamna atat de mult pentru sufletele noastre, va doresc tuturor sa aveti parte de linistea si pacea care sa va apropie, curati si luminati, de Sfintele Pasti!”

Firea: Un gand special pentru sotul meu, Florentin

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: ”Sa ne traiasca sanatoase si fericite toate florile din viata noastra. Un gand special pentru sotul meu, Florentin. Sa aveti liniste sufleteasca si iubire in famili”.e


viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 43 queries | Mysql time :0.020579 (s)