News Flash:

O masina in care se aflau trei persoane a căazut in Olt. Fetita de 13 ani a fost salvata, dar parintii au fost gasiti morti

2 Aprilie 2018
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
olt2

Autoturismul care s-a rasturnat, duminica dimineata, in raul Olt, in zona localitatii valcene Brezoi, de pe Valea Oltului, a fost scos din apa, dupa mai bine de trei ore de la accident, cei doi soti aflandu-se in interior. Fiica celor doi, in varsta de 13 ani, a fost singura salvata.
Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Dascalete, a declarat ca traficul rutier a fost blocat, pe DN7 – Valea Oltului, pentru scoaterea autoturismului din apa.

„Femeia are 46 de ani si barbatul are 53, ambii sunt din Ramnicu Valcea. Masina a fost scoasa la mal. Ambele persoane se afla in autoturism, decedate. Se va pune masina pe platforma acum, traficul ramane blocat”, a afirmat reprezentantul IPJ Valcea.

Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Dascalete, a declarat ca soferul autoturismului nu a adaptat viteza si a ajuns in raul Olt.
STIREA INITIALA

Un autoturism in care se aflau trei persoane, printre care o fetita in varsta de 13 ani, a ajuns in raul Olt, duminica dimineata, pe DN 7, in apropiere de orasul Brezoi, copila fiind salvata de un alt participant la trafic. Parintii sai sunt cautati de scafandri.

Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Dascalete, a declarat ca soferul autoturismului nu a adaptat viteza si a ajuns in raul Olt.

„Astazi, in jurul orei 10.00, s-a petrecut un accident rutier grav pe Valea Oltului, la kilometrul 207, in apropierea orasului Brezoi. Un autoturism de Valcea care se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Ramnicu Valcea, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare, a parasit partea carosabila si a intrat in Olt. In masina se aflau 3 persoane, o femeie, un barbat si o fetita de 13 ani. Fetita a fost salvata, dar despre parinti nu avem date, se pare ca nu ar fi iesit. Se intervine pentru scoaterea masinii”, a afirmat reprezentantul IPJ Valcea.

Purtatorul de cuvant al ISU Valcea, Catalin Popescu, a declarat ca fetita a fost salvata de un barbat care a vazut cum masina cu familia respectiva a cazut in Olt si a intervenit. Ea a fost preluata de elicopterul SMURD.

„Fetita a fost scoasa, iar celelalte doua vor fi cautate. Fetita de 13 ani a fost scoasa din Olt de un barbat, cel care a anuntat evenimentul. A fost transportata de SMURD la Spitalul Brezoi. A fost chemat elicopterul SMURD pentru preluarea ei”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Valcea.

El a adaugat ca scafandrii vor interveni pentru gasirea masinii si a celorlalte doua persoane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006883 (s)