News Flash:

Accident rutier grav! Un microbuz plin cu romani s-a rasturnat in Germania

15 August 2022
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident rutier grav 2

Un accident rutier grav s-a petrecut in Germania. In evenimentul rutier care s-a soldat cu mai multe victime au fost implicate un microbuz plin cu romani si o masina echipata taxi. Potrivit primelor informatii microbuzul s-a rasturnat dupa ce a fost izbit de taxi.

Romani implicati intr-un accident rutier in Germania
Presa locala noteaza ca in urma impactului dintre cele doua autovehicule, 10 persoane au fost ranite, intre care doua sunt in stare grava. Victimele se aflau in microbuzul condus de un tanar de 21 de ani, iar accidentul a avut loc pe A4, intre Düren si Langerwehe.


Accident rutier grav! Un microbuz plin cu romani s-a rasturnat in Germania
O femeie de 37 de ani se afla in stare grava la spital. Mai este inca o victima in stare grava, respectiv un barbat de aproape 40 de ani. Acesta a suferit leziuni abdominale grave si este internat in stare critica.

Soferul taxiului a scapat nevatamat. Este vorba despre un tanar in varsta de 26 de ani care a fost testat de catre politisti si s-a constatat ca se afla sub influenta unor substante interzise.


Potrivit primelor informatii, masina echipata taxi a lovit cu viteza microbuzul romanilor, in timp ce acesta se afla in depasire. In urma impactului, microbuzul a derapat si s-a rasturnat pe o parte, ruland astfel inca aproape 10 metri.

Ceilalti sapte pasageri din microbuz, precum si soferul microbuzului au fost raniti usor si se afla in afara oricarui pericol.

Galerie Foto

acc_germania2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006422 (s)