News Flash:

Autopsiile celor cinci persoane ucise la Bascov sunt gata! Care ar fi fost motivul crimei

10 August 2022
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
criminalul din Arge 3


Medicii legisti au terminat autopsierea celor cinci persoane ucise la Bascov. Medicii legisti spun ca toti cei cinci au fost loviti cu un corp dur in zona capului.

Autopsia celor cinci persoane ucise ieri s-a terminat. Potrivit primelor concluzii ale medicilor legisti, toti prezentau acelasi tip de traume la nivelul capului. Mai exact este vorba despre traumatisme cerebrale si traumatisme cervicale prin lovire. Cu alte cuvinte, acestia au fost loviti in zona capului si a gatului cu obiecte foarte dure.

Important de spus este ca victimele nu au prezentat semne de impotrivire, semn ca au fost luate prin surprindere.
”S-a produs sectionarea mai multor pachete vasculare. Este dificil de spus o ordine cronologica (a uciderii membrilor familiei, n.red.) pentru ca iau ca reper, si aceasta este si menirea unui medic legist care trebuie sa fie la fata locului, instalarea semnelor precoce de moarte reala. Ori la ora la care am intrat in camere si am examinat cadavrele tuturor celor cinci semnele erau deja instalate, fapt ce denota ca a trecut un timp rezonabil, cel putin sase ore, privind instalarea acestor semne de moarte reala”, a declarat medicul legist.

Barbatul a povestit in detaliu la audieri cum a procedat cu fiecare victima in parte. Anchetatorii sunt de parere ca premeditarea este evidenta.

Potrivit unor surse Antena 3, motivul crimei ar fi fost ca barbatul nu se simtea suficient de apreciat in familie.

Barbatul si-a ucis nepoata in varsta de cinci ani si pe mama ei, asistenta la Spitalul Militar din Pitesti, in varsta de 49 de ani. De asemenea, acesta si-a ucis si fratele, taximetrist, in varsta de 50 de ani, dar si parintii in varsta de 73, respectiv 79 de ani.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006345 (s)