News Flash:

ACCIDENT feroviar in Italia. Un ROMAN a murit, 18 persoane au fost ranite

24 Mai 2018
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
tren deraiat

Cel putin doua persoane au decedat, printre care si un roman, iar alte 18 au fost ranite, dupa ce un tren de pasageri a intrat in coliziune cu un camion cu remorca in apropiere de orasul italian Torino, au anuntat autoritatile, potrivit postului Sky News.
Printre persoanele decedate se numara si un mecanic al trenului care a lovit un camion ce stationa pe linia de cale ferata. Trei vagoane au deraiat in urma impactului.

Potrivit oficialilor de la ambulanta, cei mai multi raniti nu sunt in stare critica.

Soferul camionului a scapat nevatamat, relateaza agentia de stiri ANSA, precizand ca autovehicul era inmatriculat in Lituania si se indrepta spre un depozit aflat in zona.
Potrivit presei italiene, a doua persoana decedata este un cetatean roman care conducea un vehicul ce insotea camionul implicat in accident. Romanul, in varsta de 64 de ani, avea resedinta in orasul Busto Arsizio (Varese), potrivit site-ului Laprimapagina.

Mecanicul de tren a decedat in momentul impactului, iar romanul a fost transportat de urgenta la un spital din Torino, insa a decedat in scurt timp din cauza ranilor suferite.

Informatiile nu sunt confirmate deocamdata de Ministerul de Externe al Romaniei.

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca un roman a fost ranit usor in Italia, dupa ce un tren a intrat in coliziune cu un camion cu remorca in apropiere de orasul Torino.

"Un roman a fost ranit usor. A primit ingrijiri medicale si a fost externat azi noapte. A plecat acasa pe picioarele lui", a declarat, pentru MEDIAFAX, Paul Ciocoiu, purtator cuvant al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005279 (s)