News Flash:

Destin curmat pentru o femeie insarcinata, moarta in accidentul cumplit din Ungaria. Si-a gasit sfarsitul alaturi de sotul ei

23 Mai 2018
994 Vizualizari | 0 Comentarii
carnagiuungaria

Noua romani si-au pierdut viata in accidentul teribil petrecut ieri pe o sosea din Ungaria. Oamenii lucrau in agricultura si se intorceau acasa in judetul Mures. 
Romanii morti in accidentul din Ungaria au lasat in urma peste 35 de copii orfani, iar poate una dintre cele mai triste povesti din acest cumplit incident este cea a uneia dintre femeile care se afla in autobuz. Ea era insarcinata si a pierit in carnagiu alaturi de sotul ei, dar si de copilul pe care il asteptau, scrie stirileprotv.ro.
Cei noua oameni morti locuiau in comunele Balauseri si Agristeu, in judetul Mures. Potrivit observator.tv, doua dintre victime au putut fi identificate si s-a aflat ca aveau acasa sapte, respectiv cinci copii care ii asteptau. 
Va reamintim ca un grav accident rutier a avut loc in Ungaria, pe autostrada 4, langa Ceglédbercel, la kilometrul 59, acolo unde un microbuz s-a ciocnit violent cu un camion. In momentul impactului, soferul transmitea live pe Facebook. In urma tragediei, noua romani si-au pierdut viata. Toti romanii se intorceau acasa in momentul producerii accidentului, in Romania. 


autobuz balauseri agristeu mures
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006160 (s)