News Flash:

Abi nu l-a iertat pe Alex Velea. Aceasta l-a facut pe sotul Antoniei ”menajera”

19 Octombrie 2021
497 Vizualizari | 0 Comentarii
Abi

Abi si Alex Velea sunt cunoscuti in showbizul de la noi ca se cearta mai mereu. Tocmai cand lucrurile pareau ca s au linistita, Abi a aruncat din nou sageata catre Alex, iar acum asteapta raspuns din partea aceastuia.

Abi si Alex Velea nu au fost niciodata prieteni. Cei doi si-au aruncat mereu sageti unul catre altul. Fanii se asteptau ca Velea sa cedeze primul, fiind mai matur, dar lucrurile au degenerat. Velea si-a facut deja un renume ca se cearta destul de des cu cei mai tineri decat el. Anul acesta, la inceput, Velea a rupt orice legatura cu Mario Fresh si cu Lino si nici nu vrea sa mai auda de ei. Antonia, sotia sa, i-a luat mereu apararea si a fost mai vocala ca niciodata pe Instagram.

Abi l-a atacat de data asta pe Velea foarte subtil. Artistul nu a facut nicio declaratie pompoasa, ci a ales sa se exprime liber intr-un vlog. Artistul si Bie Adam au fost in Dubai si au filmat un vlog despre cum arata un hotel de o stea comparativ cu unul de cinci stele. Asa cum era de asteptat, artistul a stat in cel de cinci stele, iar cand a prezentat toate camerele, a vrut sa faca o precizare. Apartamentul inchiriat de Abi avea si o camera de serviciu si a tinut sa precizeze ca acolo l-ar tine pe Velea pentru ca este o camera pentru menajere.

Scandalul dintre Abi si Velea pare ca va mocni mereu la foc mic. Cei doi si-au aruncat tot timpul vorbe dure in online si au lansat piese unul despre altul. La fel ca Abi si Alex s-a legat mereu de numele lui. Ultima data, Velea a vorbit despre Abi la un podcast unde a spus ca niciodata nu si-ar lasa copiii sa ascunde piesele lui Abi.

„A vorbit si de Antonia, ca ii este dor de Vincenzo si celalalt copil. Stii ce durere i-ai provocat cu «celalalt copil»? Dar tu esti mizer! Tu oricum n-ai respect, bun simt.  Cineva din familia ta a sunat de la puscarie, ca «se ridica neamul». Dar suntem in 2020, nu se mai bate lumea. Tu, Abi esti un copil-problema. Nu inteleg de ce existi in mediul asta. Ai ajuns la o masa, unde era si Anamaria Prodan. Ai lasat sa se inteleaga ca s-a terminat… ce s-a terminat? Femeia nici nu te cunostea. Ai incercat sa inventezi un scandal.  Noi n-am avut nici macar o convorbire. Cu Vincenzo am o relatie mai mult decat decenta, putem sa mancam la aceeasi masa”, a spus Alex Velea in urma cu ceva timp despre Abi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007607 (s)