News Flash:

A treia cladire de birouri finalizata in ansamblul mixt Openville, polul de business din centrul Timisoarei

8 Aprilie 2019
1650 Vizualizari | 0 Comentarii
01

* 19.400 mp inchiriabili * restaurante si cafenele, la parter * situata in proximitatea parcului din ansamblu

Polul regional de business din centrul Timisoarei a ajuns la o suprafata de peste 50.000 mp de spatii office clasa A, odata cu livrarea pe piata a celei de-a treia cladiri de birouri din ansamblul mixt Openville. United Business Center 3 (UBC 3) are o suprafata de 19.400 mp, 14 etaje si este inchiriata de companii multinationale din domeniile IT si automotive. UBC 3 se alatura celor doua imobile de birouri finalizate in anul 2017: UBC 1 (13.000 mp) si UBC 2 (18.000 mp).

Cladirea de birouri UBC 3 face parte din primul proiect mixt din vestul tarii, care integreaza actualul Iulius Mall si a carui prima etapa de dezvoltare se afla in curs de finalizare. Ansamblul Openville, realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezinta cea mai mare investitie in real estate din vestul tarii, in valoare de peste 220 milioane de euro.

Consolidarea pozitiei dominante pe piata birourilor din Timisoara va continua odata cu dezvoltarea celei mai inalte cladiri din Romania. UBC 0, aflata in constructie din aprilie 2018, va avea 27 de etaje, 155 de metri inaltime si o suprafata inchiriabila de 52.000 mp de spatii office. La demisol si parter vor fi magazine si restaurante premium, iar la etajul intai se vor regasi sapte sali pentru evenimente business si un hub medical.

Acces direct spre parc, magazine si restaurante

UBC 3 este dotata cu opt lifturi de mare viteza, iar suprafetele pe fiecare nivel ajung pana la 2.000 mp, fiind spatii ample, fara coloane interioare, care pot fi usor partitionate. La parter, angajatii din UBC 3 vor beneficia de servicii si de spatii de retail, aici urmand sa fie deschise, in perioada urmatoare, doua restaurante, un pub, o cafenea si o gelaterie.

Cladirea de birouri recent finalizata este pozitionata in vecinatatea Iulius Mall si in proximitatea parcului din ansamblu, aflat in curs de amenajare. Astfel, cei care lucreaza in UBC 3 beneficiaza de acces imediat la peste 350 de magazine, food court, restaurante, fitness center si la o gama variata de servicii. Odata cu finalizarea primei etape a proiectului Openville, acestia vor avea acces la sali pentru evenimente private si corporate, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de fitness din tara cu piscina semi-olimpica si la mai multe magazine.

In plus, prin programul Card Partener, creat special pentru angajatii din ansamblu, acestia beneficiaza exclusiv de promotii de pana la 25%, la sute de locatii din mall.

UBC 3 va beneficia de certificare LEED, dispunand de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor. Printre solutiile verzi implementate se numara: fatada integral din sticla, care asigura un grad sporit de lumina naturala; reglarea automata a intensitatii luminii din interior; sistem inteligent de automatizare a instalatiilor electrice; sisteme de ventilatie de ultima generatie; fatade cu sticla speciala, care ofera protectie termica si solara; suporturi pentru parcarea bicicletei, dusuri si vestiare, pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

Despre Openville Timisoara

Proiectul mixt Openville va fi realizat in doua faze, iar prima sa etapa, aflata in curs de finalizare, va include: 47.000 mp de aditionali de retail, 50.000 mp de spatii office in operare (UBC 1, UBC 2 si UBC 3) si alti 52.000 mp in constructie (UBC 2), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Galerie Foto

02.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005114 (s)