News Flash:

Castiga o sesiune de fashion makeover, in valoare de 4.000 de lei, la Iulius Mall!

1 Martie 2019
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Beauty Queen

Pentru că începutul primăverii este despre feminitate și frumusețea ei, în luna martie Iulius Mall Timişoara sărbătorește doamnele și domnișoarele și le răsfaţă cu premii şi evenimente speciale.

„Beauty Queen” este campania organizată de Iulius Mall pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, și, totodată, o provocare pentru doamne și domnișoare de a se lăsa admirate și de a fi puternice. Pentru că fiecare femeie este specială, în perioada 1 – 8 martie 2019, Iulius Mall le oferă cadouri care să le complimenteze frumusețea.

Sesiunile de shopping în magazinele din Iulius Mall îți aduc în garderobă ținute în tendințe, accesorii șic sau îți completează trusa de cosmetice, dar îți oferă și șansa de a câștiga premii. Tot ce trebuie să faci este să cumperi în valoare de minimum 100 de lei și să te înscrii la tombolă, la Centrul de premiere.

Dacă îți surâde norocul, ai șansa să câștigi o sesiune de Fashion Makeover, în valoare de 4.000 lei. Vei beneficia de sfaturile unui stylist profesionist, care te va ajuta să îţi schimbi look-ul şi vei merge la sesiuni de cumpărături, make-up şi hairstyling. La final, vei avea parte de o şedinţă foto. Un alt premiu tentant este o sesiune de Beauty Day. Vei avea la dispoziţie 2.000 de lei pentru shopping la brandurile Sephora, Il Passo, Mathilde, Marrionaud şi XpertBeauty şi te vei răsfăţa la Perfect Nails, Oriental Beauty Spa şi restaurantul •Fabrika. În plus, clientele Iulius Mall mai pot câştiga unul din cele opt seturi de bijuterii Pandora. Tragerile la sorți vor fi organizate pe 11 martie, dupa ora 12.00.

În plus, zilnic, primele 100 de persoane înscrise în campanie vor primi cadouri instant, constând în cosmetice pentru femei şi băuturi răcoritoare.

Pentru că zilele de 1 şi 8 martie sunt speciale, Iulius Mall Timişoara a pregătit câteva surprize. Dacă vrei să fii o adevărată „Beauty Queen”, te aşteptăm în zona Centrului Info, la sesiunile de make-up oferite de specialiştii brandurilor de profil din mall. Vineri, 1 martie, în intervalul 14.00 – 17.00, MAC COSMETICS îţi arată toate secretele unui machiaj perfect. Pe 8 martie, în intervalul orar 14.00 – 18.00, magazinul CUPIO te invită să îi testezi produsele, la fel şi NYX PROFESSIONAL MAKEUP, între orele 13.00 – 21.00.

Oferă-ți un cadou special și participă la atelierele de feminitate „Rochia cu buline”, susţinute de coach trainer-ul Adriana Chira, în perioada 4 - 7 martie, de la ora 17.30, la restaurantul •Fabrika. Proiectul este un program complet de dezvoltare personală, creat pentru femei. Astfel, pe 4 martie eşti invitată la un workshop de nutriție și stil de viață sănătos. Pe 5 martie, află puterea gândirii pozitive, în următoarea zi, te aşteptăm la atelierul „Puterea feminină”, iar pe 7 martie vom crea cercei handmade. Pe 8 martie, în zona Intersport, celebrăm feminitatea, grația și senzualitatea printr-un flashmob, susţinut de Tango del Alma. Pentru a te înscrie la ateliere, te rugăm să completezi formularul de aici: http://bit.ly/inscriere-ateliere-Rochia-cu-buline-martie-2019.


beauty queen stylist profesionist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007989 (s)