News Flash:

Program special pentru cei mici, la Iulius Mall: ateliere de creatie si teatru de papusi

5 Aprilie 2019
1628 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM 1

Dacă vreţi să petreceţi un week-end la cumpărături, Iulius Mall Timişoara vă aşteaptă cu cea mai variată ofertă de branduri, dar şi cu evenimente: târg de bijuterii şi accesorii fashion, unul de produse naturale, ateliere de creaţie şi teatru de păpuşi, pentru cei mici.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall va avea loc o nouă ediţie a Târgului de Produse Naturale şi de Sănătate. Cei care preferă să se înconjoare de articole eco vor avea la dispoziție nenumărate propuneri. De la miere și produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, semințe, fructe uscate şi ceaiuri, până la remedii medicinale, cosmetice naturale și multe altele.

Tot în acest final de săptămână, demisolul Iulius Mall va găzdui Târgul de Accesorii şi Bijuterii Fashion. Pasionatele de modă vor găsi aici bijuterii realizate din pietre prețioase și semiprețioase, dar și din materiale neconvenționale, precum şi multe alte articole care le vor oferi un plus de personalitate garderobei lor.

Seria atelierelor creative pentru cei mici continuă, la Iulius Mall. Duminică, 7 aprilie,  între orele 11:00 - 13:00, Bianca Potyesz va fi prezentă în food court, pentru a-i învăța pe micii artiști cum să facă decorațiuni cu dichis. Prichindeii vor lucra cu fișe speciale care se transformă în tablou, tema atelierului fiind „Iepuraşul Năzdrăvan”. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar copiii trebuie doar să dea dovadă de îndemânare și imaginație. La final, cei mici vor păstra creațiile, ca element de decor. Participarea este gratuită.

Distracţia pentru cei mici va continua. De la ora 13.00, tot în food court îi așteaptă marionetele, care le vor istorisi îndrăgita poveste „Capra cu trei iezi”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005156 (s)