News Flash:

Ateliere de creatie, teatru de papusi si targ de antichitati, la Iulius Mall

29 Martie 2019
959 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM

Întâlnire cu anticarii, expoziţie inedită de proiecte din domeniul tech, ateliere de creaţie şi teatru de păpuşi pentru copii – toate se află pe agenda evenimentelor care au loc la Iulius Mall Timişoara, în week-end.

Numeroşi colecţionari de obiecte peste care timpul şi-a aşezat frumos amprenta vor fi prezenţi, în acest final de săptămână, la demisolul Iulius Mall, la o nouă întâlnire cu pasionaţii de antichităţi. De vineri până duminică inclusiv, Târgul de Antichităţi îi aşteaptă pe vizitatori cu: bijuterii, argintărie, ceasuri vechi, monede, viniluri, aparate foto vechi, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, obiecte decorative şi multe altele.

Sâmbătă, 30 martie 2019, între orele 11:00 - 16:00, la Iulius Mall are loc cea de-a doua ediţie a Coolest Projects România. Vor fi expuse peste 150 de proiecte din zone diverse ale tehnologiei, dezvoltate de participanţii la activităţile desfăşurate în cele peste 45 de cluburi din reţeaua CoderDojo România, dar şi proiecte dezvoltate de copii şi tineri activi, în alte contexte educaţionale din domeniul tech, din ţară şi străinătate. Cele mai bune proiecte din  concurs vor beneficia de premii și burse în vederea participarii la evenimentul Coolest Projects International, programat la Dublin, în 5 mai 2019. Printre categoriile incluse în competiţie se numără: Game Development, Mobile Apps, Hardware, Design/Digital Art şi Cyber Security. Coolest Projects România va avea loc în piaţeta Intersport din Iulius Mall şi reprezintă un concept de eveniment inițiat de către CoderDojo Dublin, cu scopul de a atrage publicul larg spre domeniul IT&C.

De pe 31 martie, timp de patru duminici, năzdrăvanii primesc invitație la ateliere de creație. Între orele 11:00 - 13:00, Bianca Potyesz va fi prezentă în food court, pentru a-i învăța pe micii artiști cum să facă decorațiuni cu dichis. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar copiii trebuie doar să dea dovadă de îndemânare și imaginație. La final, cei mici vor păstra creațiile, ca element de decor. Participarea este gratuită. În prima duminică, prichindeii vor realiza animăluțe simpatice din materiale inedite, precum sfoară, mărgele, floricele, tema atelierului fiind „Oiţa Veselă”.

Distracţia continuă pentru cei mici, care de la ora 13:00, sunt invitaţi în lumea poveştilor. În food court va fi pusă în scenă o piesă de teatru de păpuşi foarte îndrăgită de copii: „Cei trei purceluşi”.

Galerie Foto

ateliere_creatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006752 (s)