News Flash:

Oferte de programare si robotica si ateliere de creatie peisagistica, dedicate celor mici, la targul Kids Tim Fest de la Iulius Mall

15 Martie 2019
932 Vizualizari | 0 Comentarii
kids fest

Cumpărături, dar şi evenimente, la final de săptămână, la cel mai mare mall din afara Capitalei. Agenda include, pentru copii, un târg dedicat şi teatru de păpuşi, precum şi un târg cu produse naturale şi sănătoase.

Clienţii Iulius Mall preocupaţi să găsească informaţii, dar, mai ales, produse cu reale beneficii asupra sănătăţii sunt invitaţi la mall, unde în perioada 15 – 17 martie 2019 are loc Târgul de Produse Naturale şi de Sănătate. Timp de trei zile, la parterul mall-ului, câţiva zeci de expozanţi îi aşteaptă cu o ofertă deosebit de variată: miere, produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, semințe, fructe uscate şi ceaiuri. Și pentru persoanele aflate în căutarea unor terapii alternative vor fi oferte, de la remedii medicinale, până la cosmetice naturale, articole feng shui și multe altele.

Sâmbătă şi duminică, piaţeta Intersport din mall se va transforma într-o oază de veselie, muzică, dans şi culoare, cu ocazia târgului KIDS TIM FEST. Oferte şcolare, cursuri de limba germană, after school, de programare şi robotică, ateliere de creaţie peisagistică, oferte medicale pentru cei mici, produse naturale, suplimente şi multe altele se află pe lista serviciilor despre care părinţii pot afla mai multe informaţii direct la târg.

KIDS TIM FEST va fi un bun prilej de distracție, organizatorii pregătindu-le micilor vizitatori diverse activităţi, precum: gimnastică, dans contemporan, balet, momente artistice, modeling, ateliere de lucru, poezii şi demonstrații de sport. KIDS TIM FEST va organiza şi o tombolă, cu multe premii surpriză.

Duminică, o nouă surpriză pentru cei mici. De la ora 12.00, în food court, îi aşteaptă marionetele, care le vor istorisi o poveste îndrăgită de generaţii întregi de copii: „Scufiţa roşie”.

Trei autocare vor pleca sâmbătă, la ora 8.00, din parcarea ansamblului Openville (proximitatea clădirii UBC 1) spre Cralovăț, unde vor împăduri un teren de cinci hectare, cu 25.000 de puieți forestieri de cer, frasin, arțar și cireș. Iniţiativa aparţine mişcării sociale „Plantăm fapte bune în România”.


suplimente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005023 (s)