News Flash:

A fost sau nu Putin operat de cancer. Unde a fost zarit liderul de Kremlin in plina agitatie politica

17 Mai 2022
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Vladimir Putin a fost operat de cancer, sustine ziarul italian La Stampa, citand mai multe surse care au spus ca liderul de la Kremlin se lupta cu o afectiune a sangelui, iar pentru a-i acoperi absenta au fost realizate clipuri preinregistrate pentru zece zile.

Putin a spus, in cadrul declaratiilor de la inceputul conferintei, transmise la televiziune, ca Rusia nu are nicio problema cu Finlanda si Suedia, dar ca extinderea infrastructurii militare pe teritoriul lor va cere o reactie din partea Moscovei, in contextul in care tarile nordice se apropie de aderarea la NATO, potrivit Reuters.


Vladimir Putin, vorbind la Moscova, la summitul Organizatiei Tratatului de Securitate Colectiva (CSTO), condusa de Rusia, a declarat ca extinderea NATO este o problema pentru Rusia si ca aceasta trebuie sa analizeze cu atentie ceea ce el a spus ca sunt planurile aliantei militare conduse de SUA de a-si spori influenta globala.

La randul sau, presedintele belarus Alexander Lukasenko i-a indemnat luni pe ceilalti membri ai aliantei militare sa ramana uniti si a acuzat Occidentul ca vrea sa prelungeasca conflictul din Ucraina pentru a incerca sa slabeasca Rusia cat mai mult posibil.

Lukasenko a declarat ca „sanctiunile infernale" impotriva tarii sale si a Rusiei ar fi putut fi evitate daca CSTO ar fi vorbit pe o singura voce, informeaza hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005282 (s)