News Flash:

3 lucruri pe care sa nu le spui niciodata partenerului

9 Aprilie 2018
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu discutie 2

Pentru a nu avea probleme in relatie, incearca sa eviti sa ii spui partenerului tau anumite lucruri. Cu totii stim ca vorbele rostite nu mai pot fi luate inapoi. In plus, cuvintele au o putere foarte mare. Unele dintre ele ii pot rani pe cei care le aud. Afla care sunt acele 3 lucruri pe care specialistii sustin ca nu ar trebui sa i le spui partenerului de cuplu. 

„Daca ma iubesti, vei...". Cand spui lucrul acesta inseamna ca vrei ca partenerul tau sa spuna sau sa faca ceva. Problema este ca iti poate raspunde cu usurinta: „Ei bine, daca m-ai fi iubit, nu mi-ai fi cerut sa...". Pare ca iubirea sa este supusa in permanenta unor teste.

Cum construim si mentinem o relatie de cuplu de lunga durata

„De ce nu mai suntem ca inainte?". Cand oamenii spun lucrul acesta, inseamna ca se lupta cu realitatea. Iar realitatea este ca relatiile se schimba in timp. Sentimentele din primul an de relatie nu sunt aceleasi ca cele din al saptelea an de relatie, spre exemplu. Cand iti doresti ca relatia sa fi fost ca inainte, inseamna ca traiesti intr-un basm. Si este bine sa cobori cu picioarele pe pamant. In loc sa intrebi de ce relatia nu mai este ca inainte, ai putea sa ii spui partenerului de cuplu ce iti doresti. Poate vrei sa iesiti din nou la intalniri etc. Da, poate vei deveni mai vulnerabil/a, insa de asemenea vei obtine ceea ce iti doresti.

„Te porti exact ca mama ta/tatal tau/unchiul tau etc.". Poti spune astfel de lucruri numai daca incerci sa ii faci un compliment. Altfel, ar fi mai bine sa eviti astfel de comentarii. Pentru ca se va ajunge la conflicte. Este o lovitura sub centura, iar asta il va face pe partenerul tau sa devina defensiv. In schimb, daca face sau spune un lucru care te deranjeaza, atunci cel mai bine ar fi sa ii comunici lucrul acesta cu diplomatie.

sursa:revistateo

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007369 (s)