News Flash:

Ai astfel de noduli pe spate, pe gat sau dupa ureche? Iata tot ce trebuie sa stii si cum poti sa scapi de ei in mod natural

9 Aprilie 2018
3310 Vizualizari | 0 Comentarii
noduli la gat

Multi oameni se confrunta cu chisturi epidermoide, iar cei mai multi dintre ei considera aceste chisturi ca fiind chisturi sebacee, ceea ce este o mare greseala. Clinica Mayo sustine ca, de fapt, adevaratele chisturi sebacee sunt foarte rare si provin din glandele sebacee care lubrifiaza parul si pielea. Un chist epidermoid este un chist benign de obicei gasit pe piele.

Chistul se dezvolta din tesutul ectodermal. Histologic, este format dintr-un strat subtire de epiteliu scuamos. Un chist epidermic (chist sebaceu) este un sac de material care arata ca branza. Se dezvolta atunci cand celulele pielii depoziteaza cheratina sub piele. Umflaturile sunt de obicei nedureroase sub piele si mobile. Ele pot deveni inflamate si infectate. Ele se gasesc pe tot corpul, inclusiv scrot. Un chist sebaceu este un tip de chist care se formeaza in epiderma, stratul exterior al pielii.


Se formeaza atunci cand o glanda sebacee, o glanda producatoare de seboree, in piele, devine blocata. Chisturile epidermoide nu sunt in general dureroase si nu au nevoie de un tratament anume. Totusi, daca se infecteaza, ele trebuie indepartate si multe persoane apeleaza la chirurgie. Totusi, est bine sa stiti ca exista si alte metode, naturale, care va vor ajuta sa scapati de aceste chisturi imediat.

Remedii naturale pentru indepartarea chisturilor epidermoide

Otet de mere. Otetul de mere contine acid acetic care este foarte eficient impotriva chisturilor. Mai exact, protejeaza pielea de bacterii si omoara infectia care este adusa de chist. Nu trebuie decat sa puneti otet de mere pe un tifon si apoi sa tamponati zona cu chistul. Repetati procedeul zilnic timp de o saptamana pana ce chistul va prinde o pojghita. Se indeparteaza apoi pojghita si veti observa ca, chistul incepe sa dispara. Aveti grija sa pastrati zona curata pana ce scapati de chist.

Papadie. Se prepara un amestec din papadie si viola (sau planta trei frati patati) care se fierb in apa timp de 45 de minute. Se scurge apoi lichidul si se bea de 4 ori pe zi timp de 10 zile. Se poate aplica si direct pe chist.

Sare Epsom. Se recomanda sa puneti sare Epsom in cada si apoi sa va scufundati in apa calduta. Nu numai ca va veti relaxa, dar sarea reduce umflatura si vindeca.

Aloe Vera. Aloe Vera este un remediu excelent pentru mai multe afectiuni ale pielii gratie proprietatilor sale de vindecare. Nu trebuie decat sa luati seva de Aloe Vera si sa o puneti pe chist. Va ajuta si daca incepeti sa beti suc de Aloe Vera.

Lapte. Laptele este si el un remediu excelent pentru chisturi. Se inmoaie un saculet de ceai in lapte si se aplica apoi pe chist, lasandu-se peste noapte. Repetati pana ce chistul incepe sa se vindece.

Mierea. Se prepara o pasta din miere, banana, iarba de grau si se aplica pese zona cu pricina. Se acopera apoi cu un tifon si se lasa peste noapte. Repetati procedeul pana ce veti vedea rezultatele.

Uleiul de ricin.
Incalziti putin ulei de ricin si aplicati pe zona cu chist. Apoi acoperiti cu o bucata de tifon umeda cu apa calda si lasati peste noapte. Chistul isi va reduce marimea vazand cu ochii.

Este bine sa nu va ingrijorati daca aveti astfel de chisturi, veti scapa usor de ele. Numai in cazul in care se infecteaza, se recomanda sa cereti opinia unui medic.
 


papadie mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006199 (s)