News Flash:

6 alimente care sunt mai bogate in proteine decat ouale

8 Aprilie 2018
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
tofu mare

Se spune ca daca vrei sa consumi mai multe proteine sanatoase, atunci trebuie sa consumi mai multe oua. Si, intr-adevar, suntsurse sanatoase. Insa mai sunt si alte alimente care iti asigura necesarul zilnic, chiar mai multe decat ouale. Daca vrei sa iti diversifici alimentatia, atunci toti ce trebuie sa faci este sa incluzi in meniul tau cateva produse. Le gasesti in lista de mai jos. Si, daca tii post sau esti vegetarian, atunci lista de mai jos te poate ajuta. 

Boabe de soia. Intr-un sfart de cana de boabe coapte de soia gasesti 15 grame de proteine. Mai mult decat atat, boabele de soia sunt bogate in potasiu si fibre. Sunt alimente din care iti poti lua mai multi nutrienti de care corpul tau are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie.

Seminte uscate de dovleac. Sunt o sursa importanta de magneziu. Stim cu totii cat de important este magneziul pentru organism. Un lucru important de stiut este faptul ca intr-un sfert de cana de seminte de dovleac vei gasi 10 grame de proteine. 

Efectele excesului de proteine

Spirulina uscata. Este, de asemenea, o sursa bogata de nutrienti. In numai doua linguri de spirulina uscata gasesti 8 grame de proteine si numai 40 de calorii. Poti adauga spirulina in salata, in smoothie sau peste legumele gatite inainte. Si, astfel, iti vei lua o parte din nutrientii necesari.

Iaurt grecesc. Contine, de asemenea, mai multe proteine decat ouale. Si, daca vrei sa iti diversifici alimentatia, atunci ai putea opta pentru iaurtul grecesc pe care il poti servi fie la micul dejun, fie ca gustare intre mesele principale.

Tofu. Intr-o cana de 252 de grame de tofu vei gasi 20 de grame de proteine. Deci, de asemenea, ar putea fi o alta optine pe care o poti avea in vedere pentru a-ti asigura necesarul zilnic de nutrienti.

Kefir. Vei gasi 11 grame de proteine intr-o cana de kefir. De asemenea, contine vitamina D si probiotice. Si, se pare ca studiile au arata ca cele din urma te ajuta in cazul in care iti doresti sa slabesti.


spirulina uscata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007987 (s)