News Flash:

11 dintre cele mai scumpe lucruri din lume

6 Iunie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
scump

Cele mai scumpe lucruri din lume impresioneaza pe oricine si unii dintre noi ar dori cu siguranta sa le aiba. Altii, poate, raman fara cuvinte sau se simt putin indignati. Unele dintre obiectele pe care ti le prezentam mai jos nu sunt indispensabile sau foarte utile, dar te poti lauda ca detii o piesa extrem de scumpa si, de multe ori, unica. Iata o lista cu cateva dintre cele mai scumpe lucruri din lume:

1. Probabil nu te-ai fi asteptat niciodata ca hartia igienica sa coste 1,3 milioane de dolari! Rola de hartie igienica este facuta din aur de 22 carate.
2.Un ceas Chopard ajunge la pretuls de 25 de milioane de dolari.

3. Anumita lenjerie de la Victoria’s Secret valoreaza 10 milioane de dolari. Modelele care poarta corsetele sau sutienele respective sunt pazite de bodyguarzi in timpul spectacolelor de moda deja celebre.
4. O sticla de sampanie din 1916 este cea mai veche din lume. O persoana o poate cumpara pentru suma modesta de 275.000 de dolari. A fost recuperata de pe fundul oceanului in 1997.

5. Cel mai scump iPhone din lume este in valoare de 2,7 milioane de dolari. Este facut din aur solid de 18 carate si are mai mult de 6.000 de diamante incorporate.

6. Un skateboard acoperit cu aur pur valoreaza suma modica de 15.000 de dolari. Probabil nu lasa pe nimeni inima sa iasa cu el pe strada.

7. Un parfum marca Clive Christian are valoarea de de 215.000 de dolari. A fost creat in 1872, la cererea Reginei Victoria, si s-au facut numai 10 sticle, fiecare avand un colier din aur de 18 carate si un diamant.

8. Un costum barbatesc a fost evaluat la 892.500 de dolari. Designul apartine Stuart Hughes si Richard Jewels si exista doar trei astfel de costume in lume. Persoanele care poarta un astfel de costum probabil stau cu frica sa nu-l pateze la o petrecere.
9. Exista un caine care valoreaza 555.000 de dolari. Este din rasa Mastiff tibetan si se numeste Yangtze River Number Two. Probabil patrupedul nu are nici cea mai vaga idee cat de mult valoreaza.
10. Cel mai scump automobil din lume este W Motors Lykan Hypersports si are o valoare de 3,4 milioane de dolari. Creatorii sai au anuntat ca vor face doar sapte masini, desi au avut sute de solicitari.

11. Cel mai scump apartament din lume va fi construit in Monaco si va se va vinde unui client norocos pentru 400 de milioane de dolari. Este penthouse-ul Turnului Odeon si va avea 5 etaje. Probabil multe persoane si-ar dori sa-si permita sa locuiasca acolo.


ceas chopard clive christian reginei victoria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007791 (s)