News Flash:

Vremea se va răci, dar nu vă faceți griji!

Colterm va furniza începând de astăzi, 1 noiembrie, căldură în regim continuu

1 Noiembrie 2023
166 Vizualizari | 0 Comentarii

Colterm va furniza căldură în locuințele timișorenilor în regim continuu, nu doar pe timp de noapte, deoarece temperaturile vor scădea. Acest lucru a fost anunțat de Colterm, care a declarat că, începând cu data de 1 noiembrie, încălzirea va fi furnizată în regim continuu, adaptat la temperaturile diurne și nocturne din mediul exterior. Până în prezent, furnizarea de căldură către abonați se realiza numai pe timp de noapte.

„Urmărim permanent evoluția vremii, iar în funcție de prognoza meteo, vom ajusta pamwrametri de furnizare a căldurii”, a transmis Colterm.

Compania a informat că miercuri vor avea loc intervenții pentru remedierea unei avarii care a afectat o parte a zonei centrale a orașului, până la Pădurea Verde. De asemenea, se efectuează lucrări de finalizare la rețeaua de apă caldă în zona Soarelui, în apropierea punctului de transfer 94, constând în înlocuirea unui tronson de 160 de metri.

„Anul acesta am efectuat lucrări de reparații și înlocuiri conducte de recirculare pentru apa caldă pe o lungime de 1.230 metri”, a explicat Colterm.

Conform declarațiilor furnizate de Compania de Termoficare Timișoara, pregătirile pentru sezonul de încălzire 2023/2024 au fost finalizate în acest moment, atât în ceea ce privește buna funcționare a instalațiilor de la centralele termice din oraș, cât și în ceea ce privește aprovizionarea cu combustibil necesar pentru producerea energiei termice. Toate cele trei cazane de la Centrala Electrică Termică Sud sunt în funcțiune, iar începând de luni, 6 noiembrie, va fi pus în funcțiune și un cazan pe cărbune.

„La sfârșitul lunii octombrie, stocurile de combustibil necesare producerii energiei termice erau următoarele: cărbune – 95.600 de tone (față de 52.004 de tone în perioada similară a anului trecut). Aprovizionarea cu cărbune este constantă, astfel încât să avem asigurat necesarul pentru tot sezonul rece; gaz înmagazinat – 129.671,5 MWh (față de 38.585 MWh, la sfârșitul lui octombrie 2022)”, a informat Colterm.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006315 (s)