News Flash:

Se întâmplă în Timișoara

Joi, în 9 noiembrie, are loc evenimentul „Scena și culisele ieri și azi”

31 Octombrie 2023
223 Vizualizari | 0 Comentarii


Universitatea de Vest din Timișoara vă invită să participați la evenimentul "Scena și culisele ieri și azi" care va avea loc joi, 9 noiembrie, la ora 18:00, în Aula Magna a universității. Acest eveniment face parte din Timișoara Ideas Fest și va aduce în prim-plan o personalitate remarcabilă, Ioan Holender, celebru muzician, bariton, impresar artistic și director de operă austriac cu origini românești.

Ioan Holender este binecunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în lumea muzicală și de operă. Cu o carieră de excepție, el a deținut funcția de director managerial al celebrului Wiener Staatsoper pentru o perioadă record. A inspirat generații întregi cu pasiunea sa pentru operă și a devenit un nume important în lumea artistică internațională.

Moderatorul serii va fi Sever Voinescu, redactor șef al revistei "Dilema Veche". Nu ratați această oportunitate unică de a cunoaște mai multe despre cariera și experiența impresionantă a lui Ioan Holender.

„Membru al comunității academice UVT, distins cu titlul de Doctor Honoris Causa UVT, maestrul Ioan Holender este un simbol al Europei muzicale și a unei culturi profunde, care își are centrul la Viena, unde se află binecunoscuta școală centrală-europeană de muzică clasică. Vă așteptăm la o întâlnire specială la UVT, în care dialogul cu maestrul Holender va fi moderat prin vocea unui dintre cei mai avizați comentatori culturali, Sever Voinescu, redactor-șef Dilema Veche”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Pentru a participa la acest eveniment, trebuie să vă înregistrați în prealabil, completând formularul de înscriere disponibil AICI.

"Timișoara Ideas Fest" este un proiect de anvergură dedicat ideilor și personalităților care inspire comunitățile. Acest eveniment face parte din Programul cultural național "Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023" și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, desfășurat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu fonduri alocate din bugetul de stat prin Ministerul Culturii și cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004751 (s)