News Flash:

CJ Hunedoara verifica lucrarile de modernizare la teatrul din Deva

9 Noiembrie 2016
973 Vizualizari | 0 Comentarii
teatru deva
O comisie formata din mai multi specialisti ai Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara a inceput o verificare a lucrarilor de modernizare efectuate la una din salile Teatrului de Arta Deva, dupa ce prin tavanul acesteia au aparut infiltratii de apa de ploaie, iar peretii s-au degradat, a anuntat, luni, presedintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor. 
Problemele la tavan au aparut la mai putin de trei ani de la finalizarea lucrarilor de modernizare si au fost sesizate in urma cu cateva saptamani. De atunci, reprezentantii CJ Hunedoara au incercat sa dea de urma constructorului pentru a-l determina sa efectueze reparatiile necesare, insa fara succes. 
'Am dispus ca o comisie formata din arhitecti, constructori si managerul teatrului sa faca o constatare la Sala Reduta a Teatrului de Arta Deva si sa intocmeasca un proces verbal cu situatia de acolo. (...) Constructorul nu mai raspunde la telefon si nici la adresele pe care le-am inaintat. Vom mai face o ultima adresa, pe langa cele sase de pana acum', a declarat presedintele CJ Hunedoara. 
Acesta a mentionat ca reparatiile vor fi efectuate din banii depusi de constructor ca garantie de buna executie. In situatia in care suma nu va acoperi costurile de reparatii, atunci CJ Hunedoara isi va recupera banii in instanta. 
Valoarea lucrarilor de reparatii la Sala 'Reduta' se ridica la circa 2,1 milioane lei. 
Potrivit unor prime verificari, din cauza apei de ploaie, o parte din tavanul Salii 'Reduta', prevazuta pentru spectacole de mica intindere, s-a distrus, iar peretii s-au patat. De asemenea, la intrarea in sala, infiltratiile s-au acumulat in cantitate mare pe tavanul fals, care s-a curbat in jos. 
Directorul Teatrului de Arta Deva, Mihai Panaitescu, a afirmat ca Sala 'Reduta' nu poate fi folosita, iar dupa un control al pompierilor, a fost inchisa pentru ca nu respecta toate conditiile de autorizare. 
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004995 (s)