News Flash:

Bani de la CJ Hunedoara pentru renovarea sectiei de pediatrie a Spitalului Judetean Deva

7 Noiembrie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva va intra in renovare, dupa ce Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara a aprobat luni alocarea unei sume de 550.750 lei pentru efectuarea unor lucrari de reparatii de stricta necesitate. 
O comisie formata din arhitecti si constructori a evaluat situatia de la Sectia de pediatrie si a ajuns la concluzia ca primele lucrari vor fi executate la acoperisul cladirii, fiind necesara schimbarea unei parti din tigle, dar si refacerea burlanelor de scurgere a apei de ploaie. 
'Lucrarile vor incepe miercuri, cu acoperisul cladirii. Vom continua cu mansarda si apoi cu etajul al doilea. Aceste lucrari vor fi gata pana la sfarsitul anului, urmand ca etajul intai si parterul cladirii sa fie renovate in prima parte a anului 2017', a declarat presedintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor. 
El a aratat ca anul viitor Sectia de pediatrie va fi mutata in cladirea principala a spitalului judetean, urmand ca spatiul ocupat acum sa primeasca o destinatie administrativa, cel mai probabil pentru birourile unor servicii din spital si Directia de Sanatate Publica (DSP) Hunedoara. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007089 (s)