News Flash:

Cine va concerta de Revelion la Timisoara?

27 Decembrie 2013
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentanţii Primăriei Timişoara au dezvăluit, joi, cine va concerta în centrul oraşului în noaptea trecerii dintre ani. Pe scena din Piaţa Victoriei vor urca, de Revelion, Phaser, Silviu Paşca, Kamelia şi George Hora, DJ Optick şi Adrian Eftimie, iar timişorenii vor avea parte de un spectaculos foc de artificii la miezul nopţii.  Autorităţile locale au decis să nu mai facă niciun sondaj pentru selectarea artiştilor care să cânte de Revelion, motivând că dispun oricum de un buget limitat, şi au anunţat direct, joi, cine va concerta în centrul oraşului.

Programul de marţi, 31 decembrie, va începe cu muzică ambientală, de la ora 20.00, pe scena din Piaţa Victoriei va urca apoi Phaser, de la ora 21.00, vor urma Silviu Paşca – The Guy, de la 22.00, Kamelia şi George Hora, de la 23.00. Programul muzical se va înrerupe cu puţin înainte de miezul nopţii, când îşi va transmite urările primarul Nicolae Robu, după care va urma focul de artificii, la ora 24.00.

Distracţia va continua apoi, în centrul Timişoarei, cu DJ Optick şi Adrian Eftimie, la o jumătate de oră după miezul nopţii. TION.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006371 (s)