News Flash:

Copiii de la Centrul de Primire de Urgenta au primit daruri de Mos Craciun

26 Decembrie 2013
1328 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu prilejul Crăciunului, un grup de elevi de la Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara (str. Mureş nr. 8) s-au mobilizat exemplar pentru a duce o rază de lumină din magia sărbătorilor copiilor de la Centrul de Primire în Regim de Urgență din Timișoara.

Părinții au ajutat copiii să pregătească multe cadouri și au făcut donații în alimente și jucării. Tot părinții au transportat cadourile și pe cei 21 de reprezentanți ai elevilor școlii. S-au pregătit peste 150 de pachete, cuprinzând obiecte de îmbrăcăminte, jucării și dulciuri.

Acțiunea s-a finalizat prin întâlnirea emoționantă a elevilor organizatori cu copiii, întâlnire al cărei personaj principal a fost Moș Crăciun. Atmosfera s-a înveselit într-un mic concert de colinde.

„Copiii au fost bucuroși, entuziasmați și au socializat cu Moșul și oaspeții lor. Dorim ca această acțiune să nu ramână fără ecou, pentru că bucuria și emoția acestor copii au răsplătit la maxim eforturile celor implicați. Totodată a vrut să evidențieze ideea că toți copiii sunt egali în inocență, dorință si aspirații, iar Crăciunul trebuie să deschidă orice suflet, să aducă lumină, speranță și încredere într-o lume mai bună”, a precizat prof. Liana Furlan, coordonatoarea acţiunii.  ZIUADEVEST.RO

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004840 (s)