News Flash:

VIDEO - FLORIN RISTEI, campionul X Factor 2013

23 Decembrie 2013
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
Aventura X Factor s-a terminat aseară pentru cei patru finaliști. Premiul de 120000 de euro a intrat în posesia unuia dintre ei.
După trei cântece, Florin Ristei a câștigat concursul muzical și a devenit X Factorul-ul României.
Susținerea celor dragi a contat foarte mult pentru Florin, care a fost votat suficient de către public pentru a câștiga. „La 1313, votați Ristei” s-a auzit încă de la începutul concursului, iar evoluția concurentului a fost una spectaculoasă.
De altfel, Cheloo a spus încă de la audiții că îl vede pe Florin câștigător, iar aseară a spus că este singurul concurent care nu și-a propus să impresioneze publicul cu vreo poveste de viață impresionantă, ci a urcat pe scenă și i-a încântat pe toți cu vocea și cu atitudinea sa.
„Cu siguranță au fost și momente când m-am trezit și am crezut că nu mai pot... dar m-am îmbărbătat. Îi mulțumesc lui Alex Mațaev că a ridicat ștacheta. Este și perioada Sărbătorilor, am primit cel mai frumos cadou posibil!”, a exclamat Florin, nebun de fericire.
Marele învins al serii a fost Alex Mațaev, câștigător anul trecut al emisiunii „Fabrica de staruri”, din Republica Moldova.
Deși casele de pariuri îl dădeau câștigător, cu o cotă de 1.90, acestea s-au înșelat, iar cei care au pariat pe el au pierdut. Cu 7.50 și 10.00 la cotele de pariuri, Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș s-au clasat pe locul al treilea, respectiv al patrulea.
Delia a fost extrem de fericită aseară, deoarece unul dintre concurenții ei a devenit marele câștigător.

Galerie Video


florin riste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007690 (s)