News Flash:

Cum a reactionat Oana Roman la bataia de la Premiile Oscar. Vedeta este de-a dreptul socata de ce s-a intamplat

28 Martie 2022
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Momentul de la Oscar in care Will Smith il bate pe Chris Rock a devenit viral inca din primele secunde. Vedete din intreaga lume au reactiona la momentul actorului, inclusiv cele de la noi, care s-au impartit in doua tabere. In timp ce unii au gasit gestul actorului ca vin deplasat, altii i-au luat apararea si au considerat un moment comic de exceptie. Oana Roman nu s-a putut abtine nici ea si a tinut sa le spuna fanilor ce crede ea despre cel mai discutat moment.

„Will Smith i-a dat o mare bucata lui Chris Rock, care a facut o gluma deplasata la adresa sotiei lui. (...) Daca stam si ne gandim la cati m-au jignit pe mine, ar fi trebuit sa bat jumatate din tara asta. Asta glumind asa. Clar ca parerile sunt impartite”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Chris Rock nu va uita prea repede Gala Premiilor Oscar din anul 2022. Actorul a avut sarcina de a prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, dar, inainte de asta, a vrut sa adauge putina sare si piper momentului. Comediantul nu s-a putut abtine si a glumit pe seama sotiei lui Will, Jada Pinkett Smith despre care toata lumea stie ca s-a tuns scurt din cauza faptului ca sufera de alopecie. Pentru Chris, acesta nu a fost un impediment si i-a spus ca de abia asteapta sa o vada, din nou, jucand in seria „G.I. Jane", un lungmetraj in a carei varianta oficiala din 1997 poate fi vazut Demi Moore.
Deranjat de atitudinea lui Chris Rock, Will Smith a urcat pe scena, i-a dat o palma, apoi s-a retras pe scaun alaturi de sotia lui. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008808 (s)