News Flash:

Vladimir Putin il ataca pe Joe Biden. Liderul de Kremlin i-a recomandat presedintelui Americii „sa-si faca un control”

28 Martie 2022
734 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Senatorul rus Konstantin Kosaciov, presedintele Comitetului pentru afaceri externe din camera superioara a Parlamentului Rusiei, a declarat ca Biden a facut cu o "regularitate inspaimantatoare" afirmatii care sunt mare grave decat crimele. Au existat timpuri cand cuvantul unui presedinte al SUA avea greutate, insa acele timpuri au trecut, a adaugat Kosaciov.

In timpul discursului sau inflacarat sustinut sambata seara in fata unei multimi de oameni la Varsovia, Biden a spus: ''Pentru numele lui Dumnezeu, acest om nu poate ramane la putere''.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a ripostat rapid, afirmand ca "nu este treaba lui Biden sa decida asta". "Presedintele Rusiei este ales de rusi", a spus Peskov.

In conditiile in care afirmatia lui Biden a facut inconjurul lumii, Casa Alba a tinut sa precizeze ca presedintele SUA "nu a cerut o 'schimbare de regim'' in Rusia.

Seful diplomatiei americane Antony Blinken a venit si el cu o declaratie in care a tinut sa sublinieze ca SUA "nu au o strategie de schimbare a regimului in Rusia sau in orice alta parte"., informeaza hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004648 (s)