News Flash:

Cum s-au cunoscut Jennifer Lopez si Ben Affleck. Artista era casatorita in acea perioada

28 Martie 2022
323 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer

Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt ceea ce am putea numi, fara sa exageram, couple goals. Cei doi au reluat relatia in luna mai a acestui an, la mai bine de 17 ani de cand se despartisera. Poate ai uitat, dar ei au mai fost impreuna si chiar au fost logoditi la inceputul anilor 2000. Dar cum s-au cunoscut si cum a inceput povestea lor de dragoste?

Anul de gratie 2001. Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Gigli”, o comedie romantica aparuta in cinematografe doi ani mai tarziu. Chimia dintre personajele lor nu disparea cand se dadea ”stop”, asa ca, incet-incet, s-a infiripat ceva intre ei. J. Lo era casatorita la vremea aceea cu Cris Judd, cel de-al doilea sot al ei. Relatia nu mai mergea, asa ca cei doi au decis sa de desparta. Divortul s-a finalizat in 2003, iar la scurt timp, Jenny from the block a facut public faptul ca este intr-o relatie cu Ben Affleck, desi gurile rele spun ca idila lor incepuse inainte ca ea sa fie o femeie libera in acte. Tot in 2003 a aparut si filmul in care cei doi jucau, dar din pacate a fost o productie destul de slaba si nu a avut succesul asteptat. 

Si daca tot am mentionat de Jenny from the block, in 2002, Ben Affleck a aparut in videoclipul lui J. Lo care chiar asa s-a intitulat: ”Jenny from the block”. La scurt timp, actorul o cerea de sotie si punea pe degetul divei un inel cu un diamant roz de 6.1 carate, pentru care ar fi scos din buzunar nici mai mult nici mai putin decat 2.5 milioane de dolari, potrivit tabloidelor de la vremea respectiva. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)