News Flash:

Cum se intelege Alexandra Stan cu Maruta, la aproape un an de la scandal. Artista a dat cartile pe fata

28 Martie 2022
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Este deja cunoscut faptul ca prezentatorul Catalin Maruta este la cutite cu mai multe vedete din showbiz. Emisiunea pe care acesta o modereaza ii pune in situatii incomode pe multi invitati si, in timp ce unii dintre ei aleg sa nu mai onoreze invitatii si atat, altii aleg sa ofere explicatii si sa spuna ce ii deranjeaza la sotul Andrei.

După Alex Velea, Antonia si Mihai Bendeac, a venit randul Alexandrei Stan sa puna punctul pe ”i” si sa le spuna fanilor cum este, de fapt, Catalin Maruta. Prezentatorul si-a construit in ultima perioada o imagine de persoana care sapa adanc dupa cancan-uri si care trece de multe ori peste dorintele fanilor. Invitata intr-un podcast, Alexandra Stan a recunoscut ca Maruta a adus-o in pragul disperarii si ca a plans din cauza lui.

Acum, la un an de la acel conflict, se pare ca artista a revenit la sentimente mai bune fata de prezentatorul de la PRO TV.

"Eu n-am nimic cu Maruta. Din contra. Eu inteleg ca a fost o lipsa de comunicare acolo, nici el n-a primit informatiile de la producatorii emisiunii. Eu nu cred ca el e rau intentionat si a vrut sa-mi faca rau cu tot dinadinsul. Asa e emisiunea, asa e formatul lui. Dar atunci, in momentul acela, nu ma simteam bine, aveam probleme de sanatate, treceam printr-o perioada foarte nasoala si mi-a picat foarte aiurea tot ce s-a intamplat si am reactionat.  Maruta stie foarte bine ca tin la el si la Andra, ne stim de atatia ani in industria asta.

Nu pot sa-i port eu vreodata pica, el a fost singurul om care a venit la Constanta la spital sa ma vada cand m-a batut Marcel. Doar ca trebuie sa facem lucrurile in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea, e chestie de diplomatie.


Eu atunci treceam prin iad. Maruta a fost singurul om din presa care a trecut pe la mine, restul doar au facut live-uri prin telefon. El chiar a stat, 2-3 zile prin Constanta. Chiar mi-a oferit ajutorul, daca voiam sa lucrez cu niste producatori, ca eu nu stiam pe nimeni in Bucuresti. 

Faptul ca s-a intamplat cearta cu el si a fost lipsa asta de comunicare m-a afectat si din cauza asta. Ca nu ma asteptam la el sa-mi faca asta. La el a fost problema cu productia, el nu poate sa stie tot ce scrie pe burtiera si nu poate sa controleze totul in timp real", a spus Alexandra Stan in podcastul #searadupa7 cu Gabriel Feresteanu, la PROFM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013423 (s)