News Flash:

Reactia care a scandalizat internetul. Roman filmat in Marea Britanie in timp ce fura donatiile pentru bolnavii de cancer

28 Octombrie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
roman

Un tânăr român a fost surprins și filmat de doi britanici, noaptea, în timp ce fura haine și obiecte donate pentru bolnavii de cancer, lucruri lăsate de oameni pe stradă, într-un loc special amenajat.

Românul este surprins de cei doi britanici – o femeie și un bărbat – în timp ce încarcă obiectele într-o pubelă. Scandalizată, femeia scoate mobilul și filmează, în timp ce se apropie de hoț și îl acuză direct de furt relateaza stirileprotv.ro

Curând, celor doi britanici li se alătură un muncitor de la salubrizare, cel mai probabil imigrant, indignat și el de gestul românului.

În timp ce filmează, britanica strigă la el de mai multe ori, în limba ei maternă: ”Nu fura!”.Hoțul îi răspune: ”Nu mai filma, doamnă!”.

Românul nu vorbește limba engleză, dar pare că o înțelege foarte bine. Atunci când este întrebat în engleză ”Unde locuiești?”, românul răspunde ”Aici, aproape, five minute”.

Femeia îi spune că acele lucruri sunt pentru bolnavii de cancer, iar după câteva minute, exasperat, românul descarcă obiectele din pubelă și pleacă supărat că a fost prins.

Filmarea a fost postată pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie. Evident, comentariile au fost colorate și, poate nu așa surprinzător, au fost și mulți care nu au văzut nimic în neregulă în gestul conaționalului nostru.

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005191 (s)