News Flash:

Cine este sotul Niculinei Stoican. Barbatul a petrecut trei ani in inchisoare

8 Februarie 2022
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Niculina Stoican

Niculina si sotul ei sunt impreuna de mai bine de trei decenii, perioada in care au trecut prin bune si prin rele impreuna. Niculina Stoican a incercat sa tina mereu viata privata de ochii curiosilor si, in mare parte, i-a reusit.

Niculina Stoican nu a avut o relatie perfecta si nici nu a incercat sa ascunda asta. Interpreta are o casnicie de peste 30 de ani cu sotul ei, Vasile Stanescu. Cei doi au un baiat, pe Vlad, pe care il iubesc enorm si care este totul pentru ei. Niculina si sotul ei au incercat sa ii ofere lui Vlad tot ce si-a dorit si l-au tinut mereu departe de dramele de familiei. In spatele optimismului pe care l-a afisat mereu, Niculina Stoican are cateva momente destul de dramatice care i-au marcat casnicia.

Niculina Stoican a fost nevoita sa treaca prin momente grele in urma cu cinci ani, dupa ce sotul ei a fost cercetat de oamenii legii si arestat pentru doi ani.

Valentin Stanescu a fost pedepsit pentru obtinerea ilegala a unei rambursari de TVA, in valoare de 13,6 milioane de lei. Indragita interpreta a incercat sa nu ofere prea multe detalii despre viata ei personala la momentul respectiv.

In urma cu cateva luni, Niculina a povestit intr-un interviu despre momentul in care a fost sunata de amanta sotului. Artista nu se astepta la asa ceva si, initial, a crezut ca este vorba despre o gluma. Aceasta nu l-a banuit niciodata pe Vasile, sotul ei, de infidelitate, asa ca i-a fost foarte greu sa asimileze informatia oferita de femeia de la capatul firului.

”N-am fost o persoana geloasa si nici sotul meu nu e. Gelozia e inceputul posesivitatii. Cred ca pasiunea e o forma insipida a iubirii. Femeile l-au placut si au atras atentia. Eu am fost mandra, pentru ca cea care era la bratul lui eram eu.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004909 (s)