News Flash:

Ce se întâmplă cu Natașa Raab. Actrița a împlinit 69 de ani, cum se simte

20 Iulie 2022
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
294564096 635808434576712 8146516256528316875 n


„Coana Chiva” sufera de ceva vreme de Parkinson, iar boala a facut-o pe actrita sa stea tintuita la pat. Astfel, Natasa Raab are nevoie in permanenta de o persoana care sa o ingrijeasca si care sa o ajute la treburile cotidiene.

De-a lungul anilor, Natasa Raab a jucat in numeroase piese de teatru, filme si seriale, de la legendarul “Lumini si umbre” la “La Urgenta”, dar si in telenovele de succes “Inima de tigan”, “Regina”, difuzate de Acasa TV, si in productia “Pozitia copilului”. S-a ales insa cu porecla “Coana Chiva”.

„Natasa este cu noi, la casuta noastra de la tara, la aer curat. O serbam cu tort, pui la cuptor, turtite calde si cu ardei copti. Boala stagneaza. Vorbeste foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurca deloc.’, a spus o prietena actritei conform avantaje.ro.

Sotul artistei a murit dupa o lupta grea cu cancerul. Anul trecut, regretatul medic Val Gutul a trecut in nefiinta si a lasat un mare gol in inima si viata vedetei. Pe cei doi i-a legat o frumoasa poveste de dragoste.

Actrita s-a luptat si ea cu cancerul cativa ani de zile, boaala pe care se pare ca a invins-o. Natasa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de sotul ei. Din aceasta cauza, actrita nu a mai putut avea copii.

„Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 16 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat dupa aceea a venit moda cu inseminarile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini”, spunea actrita in 2017.

Natasa Raab s-a nascut la Huedin in judetul Cluj si a jucat in mai multe filme de-a lungul carierei, fiind nominalizata la Premiul Gopo pentru cea mai buna actrita in rol principal, ca urmare a interpretarii rolului principal din filmul Din dragoste cu cele mai bune intentii (2011).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005210 (s)