News Flash:

Cine este Estera, sora Lidiei Buble? Cele doua au mers impreuna in Asia Express

6 August 2021
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Estera

Lidia Buble a decis sa adauge putina sare si piper vietii sale, asa ca mers in Asia Express. Fara doar si poate, aceasta a fost una dintre cele mai intense perioade din viata ei, asa ca a ales sa o petreaca alaturi de o persoana foarte importanta.

Fanii Lidiei Buble stiu ca aceasta provine dintr-o familie numeroase. Atunci cand a primit propunerea de a merge pe Drumul Imparatilor, Lidia nu a stat prea mult pe ganduri si dintre cei 10 frati ai sai, a ales-o pe Estera sa faca echipă. Estera este stabilita in Austria, acolo unde profeseaza ca makeup artist, dar a decis sa ia o pauza de aproape doua luni pentru a trai cea mai tare experienta alaturi de sora ei, Lidia.

”O viata am asteptat o astfel de oportunitate… sa pot sa-mi spun povestea si intr-un alt context. Sunt extrem de competitiva, dar habar n-am cum am sa fac fata cand adaug stresul si epuizarea. Vin sa castig si sa-mi arat ca pot mai mult. Noi suntem 11 frati. Cat o echipa de fotbal… am ales-o insa pe Esty, pentru ca impreuna suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, la plecarea in Asia. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007133 (s)