News Flash:

Celebrul trompetist, compozitor si producator american Christian Scott aTude Adjuah vine la Timisoara, in premiera

4 Mai 2017
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Christian Scott aTude Adjuah
Un sound unic, care a cucerit publicul din toata lumea! De asta vor avea parte timisorenii care vin in aceasta vara la JazzTM. Celebrul trompetist, compozitor si producator american Christian Scott aTude Adjuah vine la Timisoara, in premiera.
JazzTM Festival are loc in perioada 30 iunie – 2 iulie, in diferite locatii din orasul de pe Bega (scenele vor fi amplasate in Piata Victoriei, Parcul Castelului si Parcul Civic, existand si spatii indoor pentru jam session-uri). Cel mai nou nume din line-up-ul festivalului este Christian Scott aTude Adjuah. Artistul va combina cu brio jazzul cu hip-hop-ul, EDM si alte genuri muzicale pentru a-si crea propriul sound, pe scena din Piata Victoriei.
„Nascut in New Orleans, Christian Scott a primit prima sa trompeta la 12 ani, cadou de la mama si bunica sa. Iar unchiul sau, David Harrison, legendarul saxofonist de modern jazz, a fost o sursa de inspiratie pentru tanarul Scott, acesta fiind atat de impresionat de el incat il chema sa concerteze la reprezentatiile sale. Precum unchiul sau, si el a urmat cursurile prestigiosului New Orleans Center for the Creative Arts si ale Berklee School of Music din Boston. In 2004 a fost selectat sa faca parte din Berklee Monterey Quartet in 2004 alaturi de care a cantat la Monterey Jazz Festival”, transmit organizatorii festivalului, potrivit tion.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008673 (s)